Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:45 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste jumatate dintre romani spun ca vor incheia si o asigurare facultativa a locuintei, odata cu cea obligatorie

ro

20 Jul, 2010 23:03 1027 Marime text
62,5% dintre români afirmă că, odată cu introducerea poliŃei de asigurare obligatorie a locuintei, vor contracta si o asigurare facultativă. Acesta este rezultatul unui sondaj realizat de portalul specializat www.asigurarealocuintelor.ro în perioada 1 octombrie 2009 - 15 iulie 2010. La întrebare au răspuns 5.203 dintre cei care au accesat în această perioadă web-site-ul.

"Rezultatul acestui sondaj transmite un mesaj îmbucurător. Din ce în ce mai multi români se informează si înŃeleg de ce produse de asigurare au nevoie pentru a-si proteja căminul. Introducerea asigurării obligatorii a locuinŃei este un pas foarte important în acest sens, dar nu si suficient", a declarat Alexandru CIUNCAN, oordonatorul campaniei de informare cu privire la conceptul de asigurare demarate de Media XPRIMM, din care face parte si www.asigurarealocuintelor.ro.

Toti cei care doresc să se informeze cu privire la asigurarea obligatorie a locuinŃelor o pot face accesând noua secŃiune a portalului www.asigurarealocuintelor.ro dedicată sistemului care a devenit operaŃional la data de 15 iulie 2010.

Portalul include secŃiuni dedicate poliŃelor obligatorii si riscurilor acoperite prin acestea, explicând, într-un limbaj accesibil publicului larg, principalele coordonate ale asigurărilor obligatorii de locuinŃe.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii