Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:47 13 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci sute de voluntari pregătiţi de ANST pentru FOTE 2013

ro

08 Oct, 2012 22:13 1562 Marime text
ANST se implică activ și pe partea de tineret în organizarea Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) care se va desfășura în perioada 17 - 22 februarie 2013, la Brașov.

În acest sens, ANST va asigura pregătirea celor 500 de voluntari selecționați de către organizatori, cu scopul de a sprijini buna desfășurare a evenimentului.

Instruirea tinerilor voluntari se va desfășura în patru stagii. Primul şi ultimul stagiu vor avea loc la Complexul Sportiv Național Izvorul Mureșului, între 12 și 14 octombrie și 2 - 4 noiembrie. Acolo se vor forma 200 de voluntari. Pe de altă parte, cel de-al doilea şi al treilea stagiu se vor desfășura la Complexul Sportiv Național Poiana Brașov, în perioadele 19 - 21 octombrie, respectiv 26 - 28 octombrie, găzduind 300 de voluntari.

Festivalul European Olimpic pe Tineret este unicul de acest fel din Europa și, alături de Jocurile Asiatice și cele Pan - Americane, unul dintre cele mai importante din lume. De aceea sprijinul acordat formării voluntarilor este unul deosebit de important.

Doresc, pe această cale, să la transmit organizatorilor că vor avea alături o echipă de tineri pregătiţi la standarde europene, a declarat vicepreşedintele ANST, Victor Ionescu.

BIROUL DE PRESĂ AL ANST

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii