Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 13 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AEGON Fii Sigur - un sprijin pentru orice familie

ro

14 Sep, 2011 23:14 1526 Marime text

14 septembrie 2011 Cluj Napoca

AEGON Asigurări de Viaţă a lansat, în exclusivitate pentru clienții Banca Transilvania, un nou produs de asigurare, AEGON Fii Sigur, o soluție financiară completă, compusă dintr-un pachet de bază, căruia i se pot adăuga asigurări suplimentare.

AEGON Fii Sigur este un produs unic în clasa produselor de asigurare de viață tradiționale, îmbinând siguranța unui produs garantat cu toate beneficiile unui produs investițional.

Sigur, simplu, flexibil şi accesibil, noul produs se adresează unor largi categorii de clienţi, care cunosc importanţa economisirii şi nevoia de protecţie financiară. Dobânda minimă garantată, de 3,2% pe an, conferă un plus de siguranţă şi rentabilitate pe termen lung a economiilor realizate, în timp ce opţiunile suplimentare, transparența şi flexibilitatea aduc un plus de confort.

„AEGON Fii Sigur a fost creat pentru a răspunde nevoilor reale ale fiecărei familii. Cu toţii putem economisi, în fiecare lună, o sumă mai mică sau mai mare care să ne ajute în momentele în care veniturile lunare nu ne sunt suficiente pentru soluţionarea unei probleme sau îndeplinirea unei dorinţe. Fie că este vorba de studiile copiilor, de o viaţă fără griji după pensionare sau de vacanţa mult dorită, cu AEGON Fii Sigur eşti mai aproape de aceste obiective", declară Silvia SÎRB, CEO al AEGON Asigurări de Viaţă.

Gabriela NISTOR, Director Executiv Retail Banking în cadrul Băncii Transilvania, afirmă: "Cu acest nou produs, ne diversificăm oferta destinată persoanelor fizice. Acesta vine cu o dublă protecție pentru clienții noştri, dată de componenta de asigurare, precum şi de garantarea randamentului investițiilor. Cu AEGON avem, de câțiva ani, un parteneriat strategic, concretizat în proiecte atractive, aşa cum este AEGON Fii Sigur".

AEGON Fii Sigur este disponibil în două variante, care pot fi personalizate conform nevoilor clientului:

1. BASIC - se încheie pentru o durată minima de 18 ani, cu o primă lunară de 90 lei şi o sumă asigurată în caz de deces din accident sau boală de 10.000 lei.

2. PREMIUM - se încheie pentru o durată de minimum 15 ani, cu o primă lunară de 125 lei şi o sumă asigurată de 20.000 lei.

Beneficiile majore ale AEGON Fii Sigur sunt :

Siguranță, accesibilitate şi rentabilitate

 AEGON garantează clienților săi o dobânda minimă la sumele depuse, precum şi participarea la profitul investițional realizat de companie, crescând astfel substanțial valoarea acumulată în cont;

 Clienții pot depune bani suplimentar oricând pe durata contractului, aceste sume fiind de asemenea disponibile pentru retrageri la orice moment. În acest mod, clienții îşi pot adapta contractul pe măsură ce nevoile sau situația lor financiară se modifică;

 După anul 3 de contract, clienții pot oricând retrage bani în caz de nevoie. AEGON vine astfel în întâmpinarea clienților care până acum preferau produse de economisire pe termen scurt.

Transparenţă şi confort:

 Clienții AEGON au acces permanent la informațiile referitoare la valoarea acumulată în cont. Transparenţa este ingredientul de bază al încrederii. În spiritul devizei sale, „AEGON - Cu toata sinceritatea", compania de asigurări asigură clienţilor săi accesul permanent la informaţiile privind situația contractului în derulare.

 Nu se plăteşte impozit pe timpul economisirii, dar nici când se primeşte indemnizaţia de asigurare sau când se ridică banii. Chiar dacă sumele depuse sunt mici, economiile realizate de-a lungul timpului sunt importante, astfel că este foarte avantajos pentru beneficiarii asigurării ca aceste sume să nu fie diminuate prin impozitare, aşa cum se întâmplă în cazul veniturilor din dobânzi bancare sau alte forme de plasamente financiare.

 Clienții AEGON au la dispoziție opţiunea debit direct, prin care plățile lunare ale primelor sunt efectuate automat, la termenele stabilite în contract, această facilitate fiind oferită prin intermediul Băncii Transilvania.

Protecţie extinsă pentru copii

AEGON Fii Sigur extinde protecţia acordată asiguratului şi în ceea ce priveşte copiii acestuia. Astfel, şi aceştia pot beneficia de protecţie financiară în cazul în care au nevoie de spitalizare sau de o intervenţie chirurgicală în urma unui accident.

 La maturitatea contractului, copilul va putea alege una dintre cele 4 variante de ridicare a capitalului acumulat, inclusiv sub formă de rentă pe toata durata studiilor.

Protecție extinsă pentru persoana asigurată

 Cu doar 5 lei pe lună, clienții pot opta pentru multiplicarea chiar şi de patru ori a beneficiilor şi sumelor asigurate

O pensie confortabilă

AEGON Fii Sigur oferă asiguraţilor posibilitatea de a alege oricare dintre cele 7 variante de ridicare a capitalului acumulat, inclusiv o pensie viageră.

AEGON Fii Sigur întregeşte gama de produse pe care AEGON Asigurări de Viaţă le oferă clienţilor săi. Românii sunt înțelepți şi ştiu cât este de important să economisească şi să fie precauți când este vorba de banii lor. De acum încolo, toți românii pot găsi la AEGON soluții financiare care să le satisfacă atât nevoia de economisire cât şi de siguranță şi îi invităm la sediile Băncii Transilvania pentru a beneficia de serviciile unor consilieri financiari de încredere", a completat Silvia SÎRB.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii