Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:52 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grupul Simex a dat startul Super-Reducerilor Estivale la toate programele de mobilier!

ro

27 Aug, 2014 00:00 5888 Marime text
Pentru a veni în întâmpinarea celor care iubesc mobila de arta, Simex a lansat campania de reduceri de 15% la orice garnitură completă din paleta proprie de mobilier. Astfel că, dacă intenţionaţi să vă mobilaţi locuinţa în această perioadă, versatilitatea estetică şi eleganţa debordantă a colecţiilor Simex din lemn masiv vor constitui cea mai bună alegere pentru un interior amenajat cu mult bun gust şi rafinament.

Vă puteţi completa linia de mobilier pentru sufragerie alegând colecţiile Cristina sau Venetia Lux, pentru un aspect somptuos şi impunator, ori colecţiile Firenze şi Rafael, pentru un impact estetic deosebit de cochet. Toate programele noastre de mobilier beneficiază de Super-Reducerea de 15%, astfel că vă invităm să accesaţi www.mobilasimex.ro pentru a vizualiza şi restul programelor aflate în această promoţie!
 
De asemenea, dacă sunteţi în căutarea unui dormitor, designul preţios şi calitatea desăvârşită a garniturilor de dormitor Simex din esenţe de fag şi tei, cu furnir de nuc, constituie cea mai atractivă ofertă raportată la calitate/preţ. Dormitoarele Gino, Cleopatra, Valentina Gold sau Royal pot fi achiziţionate în această perioadă cu un discount de 15%. Consultaţi site-ul nostru www.mobilasimex.ro pentru mai multe detalii despre preţuri şi dimensiunile corpurilor de mobilier!

Ofertele Simex vizează, deopotrivă, şi seturile noastre de plasmă şi ansamblurile de hol. Holurile Ana şi Flora, precum şi seturile de plasmă Cristina şi Cleopatra sunt doar câteva dintre modelele pentru care se acordă reduceri de 15%. Vă invităm să vizitaţi site-ul www.mobilasimex.ro pentru a vizualiza lista completă a promoţiilor Simex!

Pentru informaţii suplimentare despre ofertele promoţionale Simex, vă asteptăm într-unul dintre magazinele noastre din Bucureşti (şos. Pipera nr. 46G şi b-dul. Ghencea nr. 126-132), dar şi din ţară, din Sibiu (str. Metalurgiştilor nr. 1-3), Galaţi (str. Brăilei, bl. BR1C, parter), Constanţa (b-dul Mamaia nr. 190), Oradea (Calea Clujului nr. 197) şi Arad (Calea Aurel Vlaicu nr. 181-183).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii