Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:11 20 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

155 de mii de metri patrati de plaja inchiriati in urma licitatiei publice

ro

19 Mar, 2012 23:16 1157 Marime text

In perioada 14-18 martie 2012 au fost deschise ofertele depuse pentru inchirierea sectoarelor de plaja de pe litoralul Marii Negre.

Au fost cumparate 123 de caiete de sarcini si au fost depuse 97 de oferte. Cel mai solicitat sector a fost Mamaia VII cu cele 23 subsectoare, pentru care au fost depuse 60 de oferte. De altfel, sectoarele din statiunea Mamaia au fost cele mai solicitate, fiind urmate de cele din Eforie.

In urma analizarii ofertelor depuse pe un numar de 42 de subsectoare, comisia de licitatie a atribuit un numar de 34 de subsectoare cu o suprafata totala de aproximativ 155 de mii de metri patrati de plaja. Pe 5 subsectoare a fost depusa o singura oferta iar pe alte 3 subsectoare, ofertantii au fost descalificati pentru ca nu au intocmit documentatia asa cum prevedea caietul de sarcini.

Eventualele contestatii pot fi depuse in termen de 48 de ore de la afisarea rezultatelor, adica in zilele de luni si marti. Comisia de solutionare a contestatiilor va avea la dispozitie un termen de 5 zile de a se pronunta cu privire la aceste contestatii.

Dupa afisarea rezultatelor finale, va fi anuntata etapa a II-a a licitatiei pentru plaje, unde vor fi scoase sectoarele neadjudecate in prima etapa.

Director

Marian MITREA

Ti-a placut articolul?

Comentarii