Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:31 01 12 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viorica Dăncilă "Să îl chemăm pe Klaus Iohannis la dezbatere în această seară"

ro

22 Nov, 2019 12:52 677 Marime text
Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, lansează un apel public, vineri, printr-o scrisoare deschisă, de a-l chema pe Klaus Iohannis, la Palatul Parlamentului, "la o confruntare democratică pe care românii o cer şi o merită".


"Dragi români, dragi jurnalişti, dragi formatori de opinie, indiferent de opţiunea dumneavoastră duminică, cred că sunteţi de acord cu toţii că felul în care domnul Iohannis a ales să se comporte în toată această perioadă este de neacceptat.

Nimeni, dar absolut nimeni, nu şi-ar fi permis să refuze, fără niciun argument credibil, o dezbatere electorală. Nimeni nu a înţeles până la acest moment de ce întrebare fuge atât de tare domnul Iohannis.

Ce poate să justifice o asemenea atitudine de dispreţ şi lipsă de reacţie la apelul românilor? Ce ne ascunde domnul Iohannis? Eu, până în ultima clipă, voi insista şi voi fi pregătită pentru confruntarea democratică pe care românii o cer şi o merită! Aşa că lansez un apel public.

Să îl chemăm pe Klaus Iohannis la dezbatere în această seară, începând cu ora 20,00, la Palatul Parlamentului! Echipa mea de campanie deja încearcă să ia legătura cu stafful domnului Iohannis pentru a stabili această întâlnire", a postat pe Facebook Viorica Dăncilă. 
Sursa captură-text: Facebook/ Vasilica Viorica Dăncilă 

Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii