Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:55 16 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii locali din comuna Chirnogeni se reunesc în ședință

ro

27 Aug, 2015 10:42 1076 Marime text
Consiliul Local Chirnogeni este convocat în şedinţa ordinară din dată de 31 august 2015, în sala de şedinţe a Consiliului Local.
 
Ordinea de zi cuprinde următoarele proiecte de hotărâre:
 
Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli la dată de 31.08.2015.
Iniţiator: Manta Gheorghe - PrimarProiect de hotărâre privind aprobarea includerii în inventarul domeniului privat al comunei Chirnogeni a suprafeţei de 234 mp, str. Albinelor nr. 6 bis şi aprobarea vânzării acestei suprafeţe prin licitaţie publică.
Iniţiator: Manta Gheorghe – Primar
 
Proiect de hotărâre privind accesul public la investiţia „Reabilitare imobil în
vederea primei înfiinţări a unui centru de tip after school“, din cadrul proiectului „Creşterea calităţii vieţii pentu populaţia rurală din comuna Chirnogeni, judeţul Constanţa“ finanţată prin Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2007-2013, încheiat între Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale şi comuna Chirnogeni.
Iniţiator: Manta Gheorghe – Primar
 
Proiect de hotărâre privind accesul public la investiţia „Construire sala de sport“, din cadrul proiectului „Creşterea calităţii vieţii pentru populaţia rurală din comuna Chirnogeni, judeţul Constanţa“ finanţată prin Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2007-2013, încheiat între Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale şi comuna Chirnogeni.
Iniţiator: Manta Gheorghe – Primar
 
Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul public al comunei Chirnogeni.
Iniţiator: Manta Gheorghe – Primar
 
Proiect de hotărâre privind aprobarea punerii la dispoziția „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a SC RAJA SA Constanța în perioada 2014- 2020“ a unei suprafețe teren din domeniul public al comunei Chirnogeni în vederea construirii și funcționării unui puț forat și conductă de aducțiune.
Iniţiator: Manta Gheorghe – Primar
 
 
Proiect de hotărâre privind aprobarea Contractului Colectiv de Muncă/ Acordulu Coletiv de Muncă pentru personalul contractual și funcționarii publici din cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Chirnogeni.
Iniţiator: Manta Gheorghe – Primar
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii