Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:12 16 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

“Ziua Porţilor Deschise” la Şcoala Grigore Moisil din Năvodari (galerie foto)

ro

08 Mar, 2018 08:11 709 Marime text
Explozie de culoare, zâmbete și bucurie, astăzi, în grădinițele din Năvodari. Cadrele didactice și elevii Şcolii Gimanziale “Grigore Moisil” din oraș au venit în vizită la colegii lor din gradinițe pentru a-i invita la “Ziua Portilor Deschise”, eveniment programat pentru miercuri, 14 martie 2018.

Reprezentanții școlii au fost însoțiți de mascote puse pe șotii care le-au înseninat ziua viitorilor mici școlari, le-au oferit baloane, bomboane și câte  o felicitare de 8 Martie pentru mămicile lor.

Miercuri, 14 martie 2018, la Şcoala Gimnazială “Grigore Moisil” Năvodari, se va desfăşura “Ziua Porţilor Deschise”.

Preşcolarii de la grădiniţele din oraş sunt invitaţi, împreună cu doamnele educatoare şi părinţii, să facă un scurt tur al şcolii. Vor avea ocazia să vadă sălile de clasă, laboratoarele, sala de sport şi vor descoperi astfel spaţiul deosebit de primitor unde, mai târziu, ca elevi ai şcolii, îşi vor desfăşura activitatea.

Evenimentul le va oferi părinţilor prilejul să cunoască oferta educaţională a Şcolii Gimnaziale „Grigore Moisil”, iar la sfârşitul activităţii vor putea participa alături de copii la un program artistic pregătit de elevii școlii. 

Sursă foto: Şcoala Gimnazială „Grigore Moisil”
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii