Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Începe al treilea weekend cu „Seri de teatru la Pontul Euxin”

ro

20 Aug, 2020 07:08 3194 Marime text


Pentru al treilea weekend consecutiv, constănțenii și turiștii sunt așteptați să petreacă împreună trei „Seri de teatru la Pontul Euxin”, în zona Amfiteatru din Parcul Tăbăcărie.

Vineri, 21 august, de la ora 21.00, cei care iubesc teatrul, dar și muzica de altădată se vor întâlni cu Pasărea Măiastră a cântecului românesc. Spectacolul „Pasărea Măiastră - Maria Tănase”, în regia lui George Bănică, o are în rolul principal pe  Adriana Trandafir, actriță care interpretează cu multă sensibilitate acest rol de suflet. 

Sâmbătă, 22 august, de la ora 21.00, spectatorii de toate vârstele, în special cei mai mici, sunt așteptați să parcurgă „Drumul lui Făt-Frumos” împreună cu magicianul Marian Râlea. În acest fel îi vor cunoaște pe „bunii și răii” basmelor românești. 

Duminică, 23 august, de la ora 21.00, pe scena de la Amfiteatrul din Parcul Tăbăcărie, va urca „Ursul” lui Cehov. În rolurile principale: Elena Ariadna Șeulean, Theo Costache și Eduard Cârlan. Regia este semnată de George Constantinescu.

 Intrarea este liberă cu respectarea tuturor măsurilor privind prevenirea răspândirii COVID-19. 

Accesul în spațiul destinat publicului se realizează cu jumătate de oră înainte de începerea spectacolului, adică de la ora 20.30.  
 Întâlniri sub genericul „Seri de teatru la Pontul Euxin” se desfășoară, în fiecare weekend,  începând de la ora 21.00, în perioada 7 august-6 septembrie.

 Proiectul „Seri de teatru la Pontul Euxin”, ediția a II-a, este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Valoarea totală a proiectului este de 333.500 lei. 

„Seri de teatru la Pontul Euxin” este un proiect de interes general, finanțat din fonduri nerambursabile. Manager de proiect este prof. univ. dr. Daniela Vitcu.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii