Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:43 30 05 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cvadruplă lansare de carte la Constanţa

ro

19 Mar, 2015 18:53 2001 Marime text
Nu mai puţin de patru lansări de carte vor avea loc în cadrul aceluiaşi eveniment, care reuneşte trei dintre cele mai nonconformiste scriitoare din România. Astfel, în acest weekend, Cristina Nemerovschi, Lorena Lupu şi Corina Ozon se vor întâlni cu cititorii constănţeni. 
 
Evenimentul inedit este programat sâmbătă, 21 martie, de la ora 16.30, în zona lift panoramic din incinta City Mall. Cristina Nemerovschi va lansa romanele „Păpuşile” şi „Cum a ars-o Anghelescu o lună ca scriitor de succes”, Lorena Lupu, „Dona Juana”, în timp ce Corina Ozon va lansa „Zilele amanţilor”. Alexandru Voicescu va modera evenimentul.

Cristina Nemerovschi, supranumită de critici „rebela literaturii române de azi”

Licențiată în filosofie, Cristina Nemerovschi a debutat cu romanul „Sânge satanic”, în 2010. De atunci, a mai publicat şapte cărți. Supranumită de critici „rebela literaturii române de azi”, scriitoarea va lansa la Constanţa romanul „Păpuşile”, nominalizat în cadrul Galei Tinerilor Scriitori la categoria Tânărul prozator al anului. De asemenea, va lansa şi romanul-pamflet „„Cum a ars-o Anghelescu o lună ca scriitor de succes”, o satiră dură la adresa lumii literare românești, consacrând un stil diferit al autoarei faţă de primele sale romane.

Lorena Lupu revine în atenţia cititorilor cu romanul erotic „Dona Juana”

Romanul erotic „Dona Juana”, semnat de Lorena Lupu, se află la cea de-a doua ediție. Este o carte explozivă, care a cucerit iremediabil cititorii. „Dacă lectura << Donei Juana >> nu te prinde, verdictul nu poate fi decât unul singur: nu-ți place literatura”, a declarat despre acest roman scriitoarea Cristina Nemerovschi.
 
Originară din Sfântu Gheorghe, Lorena Lupu a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale”, secţia Actorie. În 2006, a debutat în teatru şi în literatură. Un an mai târziu, a publicat romanul „Bătăuşu’ de Câmpi”.

Corina Ozon debutează în literatură cu „Zilele amanţilor”

„Zilele amanților” este romanul de debut al Corinei Ozon, o carte care a devenit rapid un must read pe reţelele de socializare. „O lectură care curge uşor, cu un limbaj direct şi frust, perfect adaptat subiectului. Corina vorbeşte cu umor şi amar, fără ocolişuri, despre situaţii de viaţă verosimile, desprinse din cotidian. Amanţii putem fi oricare dintre noi”, a spus despre „Zilele amanţilor” Petronela Rotar, care, la rândul ei, a lansat cartea „O să mă ştii de undeva”, anul trecut, la Constanţa.
 
Corina Ozon este timişoreancă şi absolventă a Programului MBA INDE-CNAM Paris, promoţia 2010. A început să scrie cartea „Zilele amanţilor pe un blog.
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii