Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tănase Grasu, șef formație la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

07 Mar, 2024 18:42 798 Marime text


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lu Tănase Grasu, având funcţia de șef formație la Administratia Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, documente preluate de pe site-ul oficial al instituției.



În ultima declarație de avere, depusă pe 26.05.2023, a menționat că deţine un teren intravilan în Schitu, județul Constanța, în suprafață de 1000 m2, dobândit prin contract de vânzare cumpărare.

Conform datelor înscrise în document, acesta are și un teren agricol în Tariverde, județul Constanța, în suprafață de 3.20 Ha, dobândit prin contract de vânzare cumpărare. Acesta mai are încă un teren agricol în Tariverde, județul Constanța,1 Ha 3.20 Ha, dobândit prin contract de vânzare cumpărare și un altul tot agricol, în aceiași localitate, în suprafață de 1 Ha , dobândit prin moștenire.

Acesta a înscris în declarația de avere și un apartament în Constanța, în suprafață de 77 m2 ,dobândit prin contract de vânzare cumpărare și o casă de locuit în Constanța, dobândită prin moștenire.

Potrivit declarației de avere, acesta are și două mașini: un Peugeot și un Audi, ambele dobândite prin contracte de vânzare-cumpărare. Are și un credit de 50.000 euro la CEC Bank.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 58.813 lei de la ABADL și 3.293 lei , sumă ce aparține soției de la SC Lascu Bros SRL.

Acesta a declarat și venituri din arende în valoare de 2.945 lei.

În declarația de interese, a menționat calitatea de membru în cadrul Mat Petrol SRL – Constanța, Sindicat Apele Dobrogea-Litotal – Membru, ALDE - Vicepresedinte org.mun.Constanța


Despre Mat Petrol SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 07 martie 2024, societatea a fost înființată la data de 23 iunie 2010. Firma are sediul pe Strada Constanței, Nr. 67, Istria, Județ Constanța

Mat Petrol SRL are ca obiect de activitate intermedieri în comerțul cu combustibili, minereuri, metale și produse chimice pentru industrie. 

Asociați sunt Teseleanu Alexandru Toni, Grasu Tanase, Perifan Mihai. Administrator este Teseleanu Alexandru Toni.

Numele Perifan Mihai apare și în OPT-MP SRL, Parc Eolian SRL, Global Energy Evolution SRL.

Numele Teseleanu Alexandru Toni apare și în Eastern Shipping SRL, TDM General Survey SRL, Eastship Projects & Logistics SRL. 



Despre Lascu Bros SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 07 martie 2024, societatea a fost înființată la data de 22 octombrie 1997. Firma are sediul pe Strada Aprodu Purice, Nr. 1 și 1A, Constanța, Județ Constanța.

Lascu Bros SRL are ca obiect de activitate restaurante.

Situația financiară pentru 2022 se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 15.539.569 lei, un profit de 5.436.733 lei la un număr de 97 de angajați.

Asociați și administratori sunt Lascu Camelia și Lascu Stere. Lascu Camelia apare și în LA Scoica Land SRL.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.



PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Tănse Grosu.



Citește și

 
Georgiana Badea, auditor public intern la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii