Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:10 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Mădălina Zamfir, referent superior în cadrul Direcției de Sănătate Publică Județeană Constanța, nu deține autoturisme. Ce a primit moștenire (DOCUMENT)

ro

15 Apr, 2022 00:00 1649 Marime text
foto pixabay

 
  • Mădălina Zamfir deține jumătate dintr-un apartament și o o cotă parte de 3/8 dintr-o casă.

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Astăzi prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Mădălinei Zamfir, referent superior în cadrul Direcției de Sănătate Publică Județeană Constanța, documente preluate de pe site-ul Spitalului Municipal Medgidia.

În ultima declarație de avere depusă pe data de 7.06.2021, Mădălina Zamfir a declarat că nu deține terenuri.
 
Ea deține jumătate dintr-un apartament de 56 mp, dobândit în anul 2004 prin credit ipotecar și o o cotă parte de 3/8 dintr-o casă de 161 mp, dobândită în anul 2020 prin moștenire. Zona în care sunt amplasate nu este menționată.

Mădălina Zamfir a declarat că nu deține autoturisme și nu are datorii.
 
La categoria „venituri ale declarantului și ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a precizat venituri astfel:
drepturile sale salariale pentru funcția de referent superior  în cadrul Direcției de Sănătate Publică Județeană Constanța în valoare de 44.799 lei
Pensie studentă în valoare de 8.040 lei
 
În ultima declarație de interese depusă pe 07.06.20221, Mădălina Zamfir  a menționat calitatea de membru în CA al Spitalului Municipal Medgidia.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea „Documente” a materialului puteți vizualiza ultima declarație de avere și de interese, documente depuse de Mădălina Zamfir.
 

 
 
 Citește și 

Declaraţii de avereRodica Paulis, membru în CA al Spitalului Municipal Medgidia, deține jumătate dintr-un apartament (DOCUMENT)

Declaratie de avere. Marian Ichim, director regional la DRDP Constanța deține o casă, un apartament și 50% dintre părțile sociale ale unui SRL (DOCUMENTE)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii