Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaratie de avere. Marian Ichim, director regional la DRDP Constanța deține o casă, un apartament și 50% dintre părțile sociale ale unui SRL (DOCUMENTE)

ro

12 Apr, 2022 00:00 2433 Marime text
  • Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate
     
  • Astăzi prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Marian Ichim, director regional la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța
  • Potrivit documentului depus în martie 2022, acesta deține o casă dobândită în anul 2019 și un apartament dobândit în același an
  • Ichim și-a înstrăinat în 2021 cele două autoturisme: BMW din 2013 și un Volkswagen Tiguan din 2008 pentru 46.000 euro
  • În ultimul an fiscal, Marian Ichim a avut un venit anual încasat de 154.345 lei, salariul de la DRDP, indemnizație de la CJ Călărași în valoare de 12.044 lei și dividende de la Ichim Maria și Matei SRL în valoare de 10.000 lei
  • Achim declară că deține 50% dintre părțile sociale la SC Ichim Maria și Matei SRL, cu o valoare totală a părților sociale și/sau a acțiunilor de 100 lei
 

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Astăzi prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Marian Ichim, director regional la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța.
 
Marian Ichim a fost numit director general regional în baza împuternicirii nr.1494/21.12.2020 a CNAIR.

Și înainte de a fi director a activat tot în cadrul DRDP Constanţa, în calitate de sef al secţiei de drumuri Călăraşi.

Potrivit documentului depus în martie 2022, acesta deține o casă dobândită în anul 2019 și un apartament dobândit în același an.

Ichim și-a înstrăinat în 2021 cele două autoturisme: BMW din 2013 și un Volkswagen Tiguan din 2008 pentru 46.000 euro.

De asemenea, Ichim susține că nu deține active financiare și nu are nici datorii.

În ultimul an fiscal, Marian Ichim a avut un venit anual încasat de 154.345 lei, salariul de la DRDP, indemnizație de la CJ Călărași în valoare de 12.044 lei și dividende de la Ichim Maria și Matei SRL în valoare de 10.000 lei.

Soția sa, Mihaela Ichim, are ca venituri realizate în ultimul an fiscal următoarele: indemnizație creștere copil în valoare de 15.000 lei și dividende de la Ichim Maria și Matei SRL în valoare de 10.000 lei.

Familia Ichim încasează și 7.700 lei pe an din alocațiile de stat ale celor doi copii de la AJPIS Călărași.

În declarația de interese, Marian Ichim declară că deține 50% dintre părțile sociale la SC Ichim Maria și Matei SRL, cu o valoare totală a părților sociale și/sau a acțiunilor de 100 lei.

Totodată, Ichim este membru al Sindicatului Național Profesional al Drumarilor Elie Radu și membru al organizației PNL Călărași.
 
În secțiunea „Documente” a materialului puteți vizualiza ultima declarație de avere și de interese, documente depuse de Marian Ichim.
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii