Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:48 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţii de avere Rodica Paulis, membru în CA al Spitalului Municipal Medgidia, deține jumătate dintr-un apartament (DOCUMENT)

ro

11 Apr, 2022 00:00 1285 Marime text
foto pixabay

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 

Astăzi prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Rodicăi Paulis, consilier principal în cadrul Direcției de Sănătate Publică Județeană Constanța, documente preluate de pe site-ul Spitalului Municipal Medgidia.
 
În ultima declarație de avere depusă pe data de 18 mai 2021, Rodica Paulis a declarat că deține jumătate dintr-un apartament situat în municipiul Constanța, dobândit în anul 2021, prin contract de vânzare-cumpărare.
 
La categoria ,,conturi și depozite bancare, fonduri de investiții, forme echivalente de economisire și investire, inclusiv de credit, dacă valoarea însumată a tuturor acestora depășește 5.000 euro”, ea a menționat un depozit bancar deschis la banca BRD în anul 2009, cu sold la zi 192.500,00 lei.
 
La categoria „venituri ale declarantului și ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a precizat venituri astfel: drepturile sale salariale pentru funcția de consilier asistent în cadrul Direcției de Sănătate Publică Județeană Constanța în valoare de 63.084,00 lei și veniturile soțului - cadru militar pensionat (MApN) în valoare de 74.712,00 lei.
 
În ultima declarație de interese depusă pe 18 mai 2021, Rodica Paulis a menționat calitatea de membru în Consiliul de Administrație a Spitalului Municipal Medgidia.
 
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea „Documente” a materialului puteți vizualiza ultima declarație de avere și de interese, documente depuse de Rodica Paulis.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii