Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Georgiana Gospodaru - secretar general al Consiliului Local Constanța (document)

ro

27 May, 2021 00:00 2860 Marime text
  • Georgiana Gospodaru este secretar general la Consiliul Local Constanța
  • În Secțiunea Document puteți vizualiza declarațiile de avere și interese ale Georgiananei Gospodaru.

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Georgianei Gospodaru, secretar general al Consiliului Local Constanța, din Primăria Constanța.

Conform portalului municipalității, ultima declarație de avere depusă a fost la data de 6 mai 2020, unde apare cu funcția de inspector superior la primărie. În declarația de avere din anul Conform declarației menționată anterior, nu deține terenuri sau locuințe. Conform declarației de avere din 2015, Georgiana Gospodaru deținea un apartament de 55,47 mp, în Constanța, cumpărat din 2011. Din anul 2016, nu mai apare acest bun în declarațiile sale de avere, dar nici nu apare momentul înstrăinării acestuia.

Georgiana Gospodaru deține un autoturism Kia Ceed, fabricat în 2008 și un Fiat 500, fabricat în 2019, ambele achiziționate prin contracte de vânzare-cumpărare.

Totodată, în 2020, a deschis un cont la Banca Transilvania, unde are un sold de 14.400 de dolari. A acordat un împrumut în nume personale către o persoană fizică, către Elena Gospodaru, în valoare de 60.000 de euro. Elena Gospodaru a fost administratorul societății unde Georgiana Gospodaru era asociat unic.

Ca venituri, Georgiana Gospodaru a obținut drepturi salariale în valoare de 51.175 lei de la Primăria Constanța. Nu are alte venituri. Mai mult, conform declarației de interese, este membră în sindicatul PROLEX.

Comparativ, în declarația depusă în anul 2019, apare, în plus, un depozit la Banca Transilvania, deschis în același an, cu o valoare de 88.975,35 lei. Iar ca venituri, în 2019, pe lângă banii de la primărie, a avut dividend în valoare de 59.850 lei de la Bubble Effect SRL. A mai avut restituire creditare societate de la Bubble Effect SRL, în valoare de 44.310 lei.

Așa cum reiese din declarația de interese din 2018, apărea ca asociat unic al firmei Bubble Effect SRL. Totodată, în declarația de avere din același an apar suma de 40.000 de lei creditată către societatea menționată.

Conform Confidas.ro, Bubble Effect SRL este o societate radiată, unde unic asociat a fost Georgiana Gospodaru. Elena Gospodaru a fost administrator.

În Secțiunea Document puteți vizualiza declarațiile de avere și interese ale Georgianei Gospodaru.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii