Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:42 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere Mirabela Călin, propusă pentru postul de secretar general al municipiului Constanța

ro

15 Jun, 2021 17:06 3135 Marime text
  • Vergil Chițac a semnat ieri încetarea delegării în funcția de secretar al municipiului Constanța pentru Georgiana Gospodaru. 
  • Cea care urma să o înlocuiască pe Georgiana Gospodaru era Liliana Adam. 
  • Adam a renunțat la preluarea funcției astfel că, noua propunere este Mirabela Călin. 

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac a semnat ieri încetarea delegării în funcția de secretar al municipiului Constanța pentru Georgiana Gospodaru, însă aceasta nu a fost de acord cu motivele încheierii activității și cel mai probabil va contesta decizia primarului.

Mai mult, Georgiana Gospodaru a plecat în concediu și, potrivit Codului Administrativ, atâta vreme cât un funcționar public se află în concediu nu poate fi schimbat din funcție.Ieri fusese făcută o nominalizare pentru a prelua funcția. Cea care urma să o înlocuiască pe Georgiana Gospodaru era Liliana Adam, una dintre cele mai noi angajate ale primăriei Constanța și o apropiată a administratorului public al municipiului Constanța, Felicia Ovanesian.
 
După mai multe articole publicate în presa locală, Liliana Adam a renunțat la preluarea funcției astfel că, primarul Chițac ar fi făcut o nouă nominalizare pentru funcția de secretar. Noua propunere este Mirabela Călin, jurist în cadrului Departamentului Juridic al primăriei Constanța.
 
Potrivit declarației de avere publicate pe site-ul Primăriei Constanța la data de 8 mai 2020, Mirabela Viorela Călin deține un autoturism Matiz, an de fabricație 2006. Nu are imobile, datorii sau depozite bancare. În anul 2019 a obținut drepturi salariale în valoare de 49.184 de la Primăria Constanța, iar soțul ei, angajat al UM 02145 Centrul de Scafandri Constanța a obținut un venit de 74.651 lei. Cei doi copii au obținut fiecare alocații în valoare de 1536 lei. În declarația de interese completată în mai 2020, Mirabel a Viorela Călin a menționat că este membru al SLSAP. 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Mirabelei Călin.  


Citește și: 

Primăria Constanța joacă ping-pong cu secretarii generali. Liliana Adam s-a speriat! A fost făcută o nouă nominalizare


Declarație de avereLiliana Adam, noul secretar interimar al municipiului Constanța

 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii