Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Niciun candidat nu a reușit să treacă de proba scrisă pentru postul de secretar al municipiului Constanța (DOCUMENTE)

ro

03 Nov, 2022 17:57 2305 Marime text
Trei candidați s-au înscris la concursul pentru postul de secretar general al municipiului organizat de Primăria Constanța.

Au concurat pentru funcția de secretar : Mirabela Calin, actual secretar interimar, Georgiana Gospodaru, coordonator Biroul Agricol din cadrul municipalității  și Aurel Marinescu, fost secretar al primăriei Drăgănești Olt și ulterior, angajat al Consiliului Județean Olt. 

Atât Mirabela Călin cât și Aurel Marinescu au mai candidat și anul trecut, dar nu a obținut notă de trecere după aceeași proba scrisă.

La proba scrisă care s-a desfășurat astăzi, nici un candidat nu a reușit să obțină nota de trecere. Prin urmare concursul  care trebuia să se desfașoară în perioada 3-7 noiembrie la sediul Primăriei s-a încheiat după prima probă.

Comisia de concurs pentru postul de secretar al UAT Constanța  a fost  condusă de Ani Viorica Merlă, directorul direcției de proiecte și fonduri europene din Primăria Constanța care va delibera alături de Ionuț Dumitru, directorul executiv al Poliției Locale și de Răzvan Adrian Calotă, șef al Direcției Patrimoniu din cadrul Primăriei Constanța. Din Comisie mai fac parte și reprezentanți din partea Prefecturii Constanța.

Menționăm că față de concursul de anul trecut, de această dată notele au fost mult mai mici, ceea ce face ca o eventuală contestația să nu le dea nicio șansă participanților.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și: 

Lipsă de transparență! Primăria Constanța ține la secret dosarele de candidatură pentru postul de secretar al municipiului

Surprize, surprize! Georgiana Gospodaru și-a depus dosarul pentru postul de secretar al UAT Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii