Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proba scrisă a concursului pentru funcția de secretar al municipiului Constanța a fost contestată!

ro

10 May, 2023 11:29 1758 Marime text
Luni, 8 mai a avut loc proba scrisă pentru funcția de secretar al municipiului Constanța. 

Comisia de concurs în vederea organizării concursului de promovare pentru ocuparea pe durata nedeterminată este condusă de Ani Viorica Merlă, director executiv, Direcția de Dezvoltare și fonduri europene din cadrul municipalității.

Au participat la concursul pe post: Georgiana Gospodaru, șefa biroului Agricol din cadrul Primăriei Constanța, Fulvia Dinescu, secretar cu delegare al municipiului Constanța,  Caterina Diamandescu, sotia avocatului Octavian Gabriel Diamandescu, fost consilier juridic în Primăria Constanța și Răzvan Constantin Iacob, jurist în cadrul Compartimentului Secretariat și Registratură Generală, Direcția Generală de Administrație Publică și Juridică a Consiliului Județean Constanța.

Potrivit rezultatelor afișate de Primăria Constanța, unul dintre candidați s-a retras. Este vorba despre Răzvan Constantin Iacob, jurist în cadrul Compartimentului Secretariat și Registratură Generală, Direcția Generală de Administrație Publică și Juridică a Consiliului Județean Constanța iar alți doi nu au obținut notă de trecere.

Singurul candidat rămas în concurs este  Fulvia Antonela Dinescu cea care din 9 noiembrie 2022 a preluat din dispoziția primarului Vergil Chițac, atribuții de secretar delegat al municipiului Constanța și care la proba scrisă ar fi obținut 70 de puncte.

Rezultatul probei scrise putea fi contestat în termen de 24 de ore de la afișarea rezultatelor. Ceea ce s-a și întâmplat din informațiile noastre.

Unul dintre candidați a solicitat anularea probei scrise și reluarea acesteia la cabinetul primarului iar  contestația a fost depusă spre știință și la Instituția Prefectului județului Constanța. Informația ne-a fost fost confirmată de prefectul județului, Silviu Coșa, care susține că instituția Prefectului nu are competențe de soluționare, însă o va redirecționa către Primăria Constanța.

Până la această oră nu se cunoaște rezultatul acestei solicitări.

Precizăm că astăzi de la ora 14.00 are loc proba de interviu la sediul Primăriei Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii