Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de Avere Constanța Carmen Mariana Bogasiu, șef formație compartiment la ABADL deține un autoturism (DOCUMENTE)

ro

03 Mar, 2024 21:20 881 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Carmen Mariana Bogasiu, șef formație compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral.

Potrivit declarației de avere completate în mai 2023 Carmen Mariana Bogasiu nu deține terenuri sau locuințe.  Aceasta deține un autoturism Skoda, an de fabricație 2016.

La rubrica venituri a menționat salariul de la ABADL de 54.263 lei, salariul soțului angajat la MApN – UM01556 de 49.200 lei și pensia soțului de la MApN – UM2091 de 32160 lei.

În declarația de interese completată în mai 2023 a menționat calitatea de lider grupa sindicală la Sindicatul Apele Române.  

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

Citește și: 

Declarații de avere ConstanțaAverea și interesele lui Adrian Abrudan, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii