Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Adrian Abrudan, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral (DOCUMENTE)

ro

03 Mar, 2024 17:00 887 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Adrian Abrudan, având funcţia de șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Adrian Abrudan, având funcţia de șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral.
 
În declarația de avere din 23 mai 2023, Adrian Abrudan a menționat că deține împreună cu Cristina Irena Abrudan un apartament în Constanța. Acesta are 69 mp și a fost cumpărat în anul 2018.
 
La secțiunea „venituri”, el a declarat că a câștigat 61.089 de lei de la ABADL, în timp ce soția lui a obținut 77.920 de lei de la Histria Shipmanagement SRL.
 
În declarația de interese din 23 mai 2023, Adrian Abrudan a menționat că este membru în sindicatul Apele Dobrogea – Litoral.
 
Despre Histria Shipmanagement SRL
 
Conform termene.ro, firma există din anul 1995, are sediul pe strada Oborului nr. 24, Constanța și se ocupă cu activități ale agențiilor de plasare a forței de muncă.
 
Societatea este deținută de Agi – Argonaut Global Investments Limited din Cipru și de Dumitrița Bosînceanu.
 
Administratorul firmei este Bogdan Bosînceanu.
 
Conform RECOM, Dumitrița Bosînceanu mai figurează în: Histria Protguard SRL, Histria International SRL, Expert Management SA (radiată), Agi – Serv SRL (radiată) și Bluepress Media SRL (radiată).
 
Histria Shipmanagement SRL a raportat în 2022 o cifră de afaceri de peste 12 milioane de lei, un profit de peste 1,7 milioane de lei și 48 de salariați.
 
Declarații anterioare
 
Adrian Abrudan a precizat în declarația de avere din 2022 că avea un venit de 51.815 lei de la ABADL, în timp ce Cristina Irena Abrudan avea 70.759 de lei de la Histria Shipmanagement SRL.
 
Declarația de interese din 2022 este similară cu cea din 2023.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii