Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Mihai Teodorescu, director executiv la CNAPM Constanța (DOCUMENTE)

ro

31 Dec, 2023 12:45 1927 Marime text


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Mihai Teodorescu, director executiv la Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al CNAPM Constanța.




În ultima declarație de avere, depusă pe 28.06.2023, Teodorescu a menționat că deţine alte categorii de terenuri extravilane, și anume: un teren dobândit prin moștenire în 2022 în Ilfov.

Conform datelor înscrise în document, acesta deține și un apartament în București, dobândit prin mooștenire în 2022 și o casă de locuit în Ilfov, dobândită prin moștenire în 2022.

Acesta a înscris în declarația de avere și două mașini: una marca Hyundai și cealaltă Audi. A declarat și bunuri moștenite cu certificat de moștenitor în valoare de 27.296 euro.

În categoria active financiare, are un depozit bancar la BRD Groupe Societe Generale în valoare de 146.925 lei , un cont curent în valoare 5.131 lei de la aceiași bancă și un alt depozit bancar la Banca Transilvania în valoare de 10.002 lei.

Acesta a menționat și un împrumut acordat în nume personal în valoare de 15.500 euro, dar și un credit la Porsche Bank în valoare 68.424 lei, scadent în 2025.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 87.608 lei de la Primăria București, ca director executiv, 77.791 lei de la CNAPM Constanța, ca director executiv, 36. 300 lei ca membru în CA Metrorex SA și suma de 64.323 lei, salariu soției ca și cadru militar la o unitate din București.

În declarația de interese a menționat calitatea sa de membru provizoriu în CA în cadrul STB SA București.

 

Despre APM SA Constanța


 
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (CN APM SA Constanța) s-a înființat prin Hotărârea Guvernului României nr. 517/1998, cu modificările și completările ulterioare, prin reorganizarea fostei Regii Autonome Administrația Portului Constanța.
 
CN APM SA Constanța este o societate comercială pe acțiuni, desemnată de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii să desfășoare activități de interes public național, în calitate de administrație portuară.

 
Compania îndeplinește funcția de autoritate portuară în portul Constanța (cu zona Constanța, zona Midia și zona Mangalia) și portul turistic Tomis.

 
Lista persoanelor cu funcții de conducere
 
Adunarea Generală a Acționarilor:
 
Gîrla Laura Diana, reprezentant Ministerul Transporturilor
 
Olteanu Adrian, reprezentant Ministerul Transporturilor
 
Reprezentant S.C. Fondul Proprietatea

 
Consiliul de Administrație
 
Adrian Daniel Gavruta, membru provizoriu, președinte
 
Elena Vlad, membru provizoriu
 
 
Constantin Chirila, membru provizoriu
 
Catalin Diaconu, membru provizoriu
 
Mihnea-Claudiu Drumea, administrator provizoriu
 
Suryan-Omar Dede, administrator provizoriu

 
Conducerea executivă
 
Florin Vizan, director general
 
Mihai Teodorescu, director executiv
 
Daniela Serban, director financiar
 
Costin - Valeriu Avătavului, director general adjunct
 
Eugen Caruntu, director strategie - dezvoltare
 
Tanase Iulian Pepi, director juridic
 
George Gabriel Visan, director comercial
 
Florin Laurentiu Chirila, director tehnic
 
Costel Bucur, director operațiuni portuare
 
Emil Sorin Banias, director sucursale





CA Metrorex

Prin HG nr.482 din 17 iunie 1999, Regia Autonoma de Exploatare a Metroului devine Societatea Comercială de Transport cu Metroul București "Metrorex" - S.A.

Potrivit paginii de internet a instituției, CA este format din următorii membrii: Florin-Mihai Alexandrescu-presedinte , Ioan Sebesan-membru , Gelu Dae-membru, Macarie-Alexandru Moldovan-membru, Petru-Bogdan Mihoc-membru.  

 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Mihai Teodorescu.





Citește și: 

Declarații de avere ConstanțaCostin Valeriu Avătavului, director adjunct al Portului Constanța, avere și interese (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii