Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:27 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Ionescu Ionuț Cornel, manager la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța (DOCUMENTE)

ro

06 Feb, 2024 20:45 1178 Marime text


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Ionescu Ionuț Cornel, având funcţia de manager la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.



Potrivit declarațiilor completate și depuse pe 15.06.2023, Ionescu deține un apartament dobândit prin contract de vânzare – cumpărare și două autoturisme, an de fabricație 1963, respectiv 1978.

Acesta a vândut un apartament în anul 2022 în valoare de 140.000 euro.

La capitolul venituri, Ionuț Cornel Ionescu a încasat de de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța 139.564 lei. Acesta a menționat și salariul soției de 61.993 lei de la ADDJC, indemnizație creștere copil, 10.878 lei de la AJPS, Constanța, dar și alocația copilului în valoare de 2.500 lei.

La capitolul Venituri din cedarea folosinţei bunurilor, a menționat suma de 12.000 euro din chirie.

Potrivit declarației de interese, Ionuț Cornel Ionescu este asociat la Expert Company SRL.


Despre Expert Company SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 05 februarie 2024, societatea a fost înființată la data de 8 septembrie 2003. Firma are sediul pe Bulevardul 1 Mai, Nr. 33, Constanța, Județ Constanța.

Expert Company SRL are ca obiect de activitate comert cu ridicata al mașinilor pentru industria minieră și construcții.

Situația financiară se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 813.533 lei, un profit de 317.690 lei la un număr de un angajat.

Asociați sunt Ionuț Cornel Ionescu și Ionescu Maria.

Administrator este Ionescu Maria. Numele Ionescu Maria apare și în Medical System 2004 SRL.



Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


În secţiunea „documente" a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Ionuț Cornel Ionescu.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.





Citește și:


Declarații de avere
Valerica Constantin, director financiar-contabil la Spitalul Clinic de Căi Ferate Constanța deține două autoturisme (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii