Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:27 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Valerica Constantin, director financiar-contabil la Spitalul Clinic de Căi Ferate Constanța deține două autoturisme (DOCUMENTE)

ro

26 Dec, 2021 13:55 2335 Marime text


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Astăzi prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Valerica Constantin, director financiar-contabil la Spitalul Clinic de Căi Ferate Constanța, documente preluate de pe site-ul Spitalului Clinic de Căi Ferate Constanța.

În ultima declarație de avere, depusă pe 31 mai 2021, a menționat că deține două autoturisme, astfel: un autoturism marca Ford Fiesta, anul de fabricație 2002, obținut prin contract de vânzare cumpărare și unul marca Volvo V50, an de fabricație 2008, obținut, de asemenea, prin contract de vânzare cumpărare.

La categoria „Debite, ipoteci, garanții emise în beneficiul unui terț, bunuri achiziționate în sistem leasing și alte asemenea bunuri, dacă valoarea însumată a tuturor acestora depășește 5.000 euro”, Valerica Constantin a declarat un credit contractat în anul 2021 la Banca Transilvania, cu data scadentă în anul 2026, în valoare de 6.100 euro.

La categoria „venituri ale declarantului și ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menționat venituri astfel: drepturile sale salariale de la Spitalul Clinic CF Constanța în valoare de 61.437 lei și veniturile soțului pensionar, în valoare de 26.640 lei.

În declarația de interese depusă pe 31 mai 2021, Valerica Constantin nu a declarat niciun interes.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese aparținând Valericăi Constantin.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii