Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Elenei Daniela Lipoveanu, Șef serviciu la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DOCUMENTE)

ro

19 Jan, 2024 21:06 829 Marime text



Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Elenei Daniela Lipoveanu, Șef serviciu la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, documente preluate de pe site-ul oficial al DSVSA.



În ultima declarație de avere, depusă pe 14.06.2023, a menționat că deţine două terenuri intravilane în localitatea 23 August din județul Constanța și unul agricol în Moșneni, județul Constanța.Terenurile intravilane au fost dobândite prin contracte de contracte de vânzare-cumpărare, iar cel agricol prin moștenire.

Conform datelor înscrise în document, aceasta deține și o casă de locuit (150 m2) în localitatea 23 August, dobândită prin contract de vânzare cumpărare.

Lipoveanu a înscris în declarația de avere și un cont curent la ING București, cu un sold la zi de 60.235 lei și un depozit bancar la ING București, cu un sold la zi de 50.000 lei.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 119.713 lei salariu ca șef serviciu la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, 48.000 lei pensia soțului de la OPSNASI, 700 lei arendă de la Moșneni, sumă ce îi aparține acesteia.

În declarația de interese, a menționat calitatea de membru în Asociația Medicilor Veterinari din Romania și în Sindicatul Camera Veterinarilor filiala Constanța.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Elenei Daniela Lipoveanu.



Citește și:

Declarații de avere ConstanțaAverea și interesele Irinei Teodora Topoleanu, consilier la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii