Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:37 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Declarații de avere Constanța Averea și interesele Irinei Teodora Topoleanu, consilier la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DOCUMENTE)

ro

19 Jan, 2024 19:39 739 Marime text
foto: Pexels
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Irinei Teodora Topoleanu, consilier la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor documente preluate de pe site-ul oficial al DSVSA.



În ultima declarație de avere, depusă pe 08.06.2023, a menționat că deţine un teren agricol (2.500 m2) în Valu lui Traian, județul Constanța și unul intravilan (1.100 m2) în aceiași localitate. Tot în Valu lui Traian, aceasta are și o casă de locuit de 175 m2, dobândită prin construcție.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 100.302 lei ca funcționar public la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, 55.000 lei, sumă ce aparține soțului din asistență sanitara veterinara la SC Top Vet SRL. Aceasta a menționat și suma de 5.856 lei ce aparține copiilor, elevi la Colegiul Național de Arte Regina Maria Constanța.

În declarați de interese a menționat calitatea de membru în Colegiul Medicilor veterinari din România.


Despre SC Top Vet

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 19 ianuarie 2024, societatea a fost înființată la data de 21 februarie 2006. Firma are sediul pe Bulevardul I.G.Duca, Nr. 83A, Constanța, Județ Constanța.

Top Vet are ca obiect de activitate activități veterinare.

Situația financiară se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 467.724 lei, un profit de 13.050 lei la un număr de doi angajați.

Asociat unic și administrator este Topoleanu Răzvan.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Irinei Teodora Topoleanu.


Citește și:
 
Declarații de avere
Simona Basalic, șef Serviciu Control Oficial Siguranța Alimentelor, în cadrul DSVSA Constanța (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii