Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:22 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Princess Active Company SRL Tribunalul Constanța i-a radiat firma Sabrinei Nedelcu, fost consilier județean din partea PSD

ro

08 Nov, 2023 09:27 1040 Marime textJudecătorii de la Tribunalul Constanța au decis radierea societății comerciale Princess Active Company SRL, firma Mariei Sabrina Nedelcu, fost consilier județean din partea PSD.
 
Decizia a fost luată de Tribunalul Constanța, în dosarul 1082/118/2022
 
 
Oficial!
 

Solutia pe scurt: În temeiul art 174 alin (1) din Legea nr. 85/2014: Dispune închiderea procedurii faţă de debitoarea PRINCESS ACTIVE S.R.L. şi radierea acesteia din Registrul Comerţului.

În temeiul art.180 din Legea nr.85/2014, dispune descărcarea lichidatorului judiciar CABINET INDIVIDUAL DE INSOLVENŢĂ POPOVICI FLORINELA de orice îndatoriri şi responsabilităţi cu privire la procedură, debitoare şi averea ei, creditori, titulari de drepturi de preferinţă şi asociaţi.

În temeiul art.179 din Legea nr.85/2014, hotărârea se notifică Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Constanţa şi Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru efectuarea menţiunii, precum şi tuturor creditorilor, prin publicare în B.P.I. Executorie.

Cu drept de apel in termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii realizată prin publicare în BPI; cererea de apel se depune la Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a civilă. Pronunţată astăzi, 06.11.2023, în condiţiile art. 402 teza a doua Cod procedură civilă.

 
Amintim că în vara anului 2016, în CJ Constanţa a intrat în calitate de consilier Maria Sabrina Nedelcu (PSD). Ea s-a remarcat printr-un conflict cu protestatarii #rezist, pe care i-a catalogat drept „putori“.

Potrivit Termene.ro, Princess Active Company SRL are sediul social în Constanţa, Clădirea Millenium Business Centre.
 
Firma a fost fondată în 2012 și se ocupă de activităţi ale tur-operatorilor (agenție de turism).
 
Pierderea netă declarată pentru 2021 a fost de 13.452 de lei.   
 
Asociat unic și administrator este Sabrina-Maria Nedelcu.
 
Popovici Florinela C.I.I. este administrator judiciar provizoriu.

Într-un alt dosar, 1082/118/2022/a3, Tribunalul Constanța a admis cererea formulată de reclamantul Cabinet Individual de Insolvenţă Popovici Florinela – administrator judiciar al Princess Active Company S.R.L., în contradictoriu cu pârâta Nedelcu Sabrina-Maria și a dispus ca pasivul societăţii Princess Active Company SRL, în valoare de 333.004,54 lei, să fie suportat de către pârâtă.
 
Decizia nu este una definitivă.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Declaraţii de avere
Ce o recomandă pe Sabrina de la PSD Constanţa - o moştenire?! Consilierul judeţean deţine şi o agenţie de turism (documente)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii