Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:30 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost consilier județean Maria Sabrina Nedelcu ar putea fi trasă la răspundere în cazul Princess Active Company SRL. Ziua pronunțării

ro

23 Jun, 2023 10:24 1536 Marime text
 
 
  • În vara anului 2016, în CJ Constanţa a intrat în calitate de consilier Maria Sabrina Nedelcu (PSD). Ea a intrat într-un conflict cu protestatarii #rezist, pe care i-a catalogat drept „putori“.
 
Judecătorii de la Tribunalul Constanța au finalizat cercatarea specifică în dosarul în care se cere ca Maria Sabrina Nedelcu, fost consilier județean din partea PSD, să fie trasă la răspundere pentru situația financiară a societății comerciale Princess Active Company SRL, firmă aflată în insolvență.
 
Cauza - 1082/118/2022/a3 - se află pe rolul Tribunalului Constanța iar instanța a stabilit ca dată de pronunțare - 5 iulie 2023.
 
SC Princess Active Company SRL se află în insolvență, noul termen fiind stabilit pentru data de 6 noiembrie 2023.
 
Amintim că în vara anului 2016, în CJ Constanţa a intrat în calitate de consilier Maria Sabrina Nedelcu (PSD). Ea s-a remarcat printr-un conflict cu protestatarii #rezist, pe care i-a catalogat drept „putori“.
 
Revenind la insolvența Princess Active Company SRL, prin Hotărârea intermediară nr. 625/2022 din 19.05.2022, Tribunalul Constanța a admis cererea formulată de creditorii Manta Mihaela, Vasile Mihai Cătălin, Roateşi Simona- Ionica, Arsene Claudiu Liviu, Neacsa Petre, în contradictoriu cu debitoarea SC Princess Active Company SRL.
 
Instanța a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenţei faţă de debitoarea SC Princess Active Company SRL.
 
Totodată, tribunalul a desemnat provizoriu pe practicianul în insolvenţă CII Popovici Florinela în calitate de administrator judiciar.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă nr. 9403/31.05.2022, creditorii Manta Mihaela, Vasile Mihai Cătălin, Roateși Simona-Ionica, Arsene Claudiu Liviu, Neacșa Petre au solicitat deschiderea procedurii insolvenței față de debitoarea SC Princess Active Company SRL.
 
Conform BPI, cererea creditoarei a fost comunicată firmei la data de 24.02.2022, iar aceasta nu a formulat contestație.
 
Creditorii au arătat în instanță că au asupra patrimoniului debitoarei o creanță certă, lichidă și exigibilă, în valoare de 15.819,18 lei și 9.90 euro dovedită cu facturi fiscale.
 
Constatând că sunt îndeplinite condițiile legii, instanța a dispus deschiderea procedurii insolvenței.
 
Potrivit Termene.ro, Princess Active Company SRL are sediul social în Constanţa, Clădirea Millenium Business Centre.
 
Firma a fost fondată în 2012 și se ocupă de activităţi ale tur-operatorilor (agenție de turism).
 
Pierderea netă declarată pentru 2021 a fost de 13.452 de lei.   
 
Asociat unic și administrator este Sabrina-Maria Nedelcu.
 
Popovici Florinela C.I.I. este administrator judiciar provizoriu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Declaraţii de avere
Ce o recomandă pe Sabrina de la PSD Constanţa - o moştenire?! Consilierul judeţean deţine şi o agenţie de turism (documente)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii