Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:50 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere Valentina Ruxandra Trandafir, membru în CA al Spitalului Clinic CF Constanța deține două apartamente, o casă și o mașină (DOCUMENT)

ro

04 Feb, 2022 00:00 1748 Marime text
 
  • Valentina Ruxandra Trandafir deține 50% dintr-un apartament de 115 mp achiziționat în anul 2017 prin contract de vânzare cumpărare.
  • Trandafir a menționat în declarație de avere că deține un autoturism marca Toyota an de fabricație 2019 achiziționat tot prin contract de vânzare cumpărare.
  • La rubrica Active Financiare, Valentina Ruxandra Trandafir a menționat două depozite bancare
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Valentinei Ruxandra Trandafir, membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic CF Constanța.
 
Potrivit declarației de avere publicate la data de 28 aprilie 2021, Valentina Ruxandra Trandafir deține 50% dintr-un apartament de 115 mp achiziționat în anul 2017 prin contract de vânzare cumpărare, 50% dintr-un apartament de 35 mp achiziționat prin contract de vânzare-cumpărare în anul 2014 și 3/8 dintr-o casă de locuit de 300 mp dobândită prin moștenire în anul 2006.
 
Valentina Ruxandra Trandafir a menționat în declarație de avere că deține un autoturism marca Toyota an de fabricație 2019 achiziționat tot prin contract de vânzare cumpărare.
 
La rubrica Active Financiare, Valentina Ruxandra Trandafir a menționat un depozit bancar deschis în anul 2019 la ING Bank în care are suma de 100.000 și un depozit bancar deschis în anul 2013 la Cec în care deține suma de 50.000, fără a menționa moneda.
 
La rubrica Venituri, Valentina Ruxandra Trandafir a menționat salariul obținut de la Ministerul Transporturilor  în valoare de 78.549 lei, voucher de vacanță în valoare de 1450 lei, salariul soțului obținut de la Inspectoratul General pentru Imigrări în valoare de 99.114 lei și indemnizația acestuia de vacanță și transport în valoare de 1670 lei, precum și alocația de stat a copilului de 2220 lei.
 
În Declarația de interese completată la data de 5 mai 2021 nu este menționat nimic.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Valentinei Ruxandra Trandafir.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și: 

Declarație de avereElena Anca Stan, membru în CA al Spitalului Clinic CF Constanța, deține 50% dintr-un apartament și un autoturism (DOCUMENTE)

Declarație de avereClaudia Ileana Mihailov, medic șef secție în cadrul Spitalului Clinic CF Constanța, deține două locuințe și un autoturism (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii