Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:02 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere Claudia Ileana Mihailov, medic șef secție în cadrul Spitalului Clinic CF Constanța, deține două locuințe și un autoturism (DOCUMENTE)

ro

17 Jan, 2022 00:00 4818 Marime text
 
 
  • Claudia Ileana Mihailov deține o casă de locuit de 200 mp și un apartament de 60,95 mp.
  • Aceasta a menționat în declarație de avere că deține un autoturism marca BMW an de fabricație 2015
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Claudiei Ileana Mihailov, medic șef secție în cadrul Spitalului Clinic CF Constanța.
 
Potrivit declarației de avere publicate la data de 27 mai 2021, Claudia Ileana Mihailov deține o casă de locuit de 200 mp achiziționată în anul 2004 prin contract de vânzare cumpărare și un apartament de 60,95 mp achiziționat tot prin contract de vânzare cumpărare în anul 2019.
 
Claudia Ileana Mihailov a menționat în declarație de avere că deține un autoturism marca BMW an de fabricație 2015 achiziționat tot prin contract de vânzare cumpărare.
 
La rubrica Venituri, Claudia Ileana MIhailov a menționat salariul obținut de la Spitalul Clinic CF Constanța în valoare de 146.346 lei, salariul obținut ca profesor universitar la Universitatea Ovidius Constanța în valoare de 142.255 lei, precum și venitul obținut de la conferințe, în valoare de 77.735 lei.
 
În Declarația de interese completată la data de 27 mai 2021 Claudia Ileana Mihailov a menționat calitatea de membru în Colegiul Medicilor, Societatea Română de Medicină Internă, în Comisia Națională de Reumatologie, în Uniunrea Medicală Balcanică, în Societatea Română de Reumatologie, în CA al Spitalului Clinic CF Constanța și în Comitetul Etic.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Claudiei Ileana Mihailov.
 
PRECIZĂRI:
  
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
Declarație de avere
Adina Honcea, director medical în cadrul Spitalului Clinic CF Constanța deține un teren, o casă și două mașini (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii