Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:35 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţie de avere - Marius Dănuţ Popescu Inginerul din cadrul CN APMC, cu un apartament şi un autoturism (documente)

ro

25 Jul, 2017 00:00 911 Marime text
Marius Dănuţ Popescu, inginer în cadrul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța (CN APMC), deţine în cote egale, împreună cu Maria Dumitru, un apartament cu suprafaţa de 60 mp, cumpărat în 1989.
 
Marius Dănuţ Popescu mai are un autoturism, marca Skoda Octavia, fabricat în 2007 şi dobândit prin leasing. Precizăm ca aceleaşi bunuri mobile şi imobile au fost menţionate şi în declaraţia de avare completată în 2016, regăsită pe site-ul Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI).
 
Nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică sau obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. Nu are nici conturi şi depozite bancare, fonduri de investiţii sau forme echivalente de economisire şi investire, inclusiv carduri de credit, ale căror sume totale să depăşească 5.000 de euro.
 
În ultimii doi ani nu a obţinut servicii, cadouri sau avantaje primite gratuit sau subvenţionate faţă de valoarea de piaţă din partea unor persoane, organizaţii, societăţi comerciale, regii autonome, companii/societăţi naţionale sau instituţii publice româneşti sau străine, inclusiv burse, credite, garanţii, decontări de cheltuieli, altele decât cele ale angajatorului, a căror valoare individuală să depăşească 500 de euro.
 
Conform declaraţiei de avere aferente anului fiscal 2016, Marius Popescu a obţinut venituri în valoare de 52.340 de lei, în calitate de inginer, de la CN APM SA Constanţa. Potrivit declaraţiei de avere aferente anului fiscal 2015, inginerul din cadrul CN APMC a câştigat 48.924 de lei, de la aceeaşi companie. Potrivit declaraţiilor de interese aferente anilor mai sus amintiţi, Marius Dănuţ Popescu este membru în Sindicatul Port Authority.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale lui Marius Dănuţ Popescu, inginer în cadrul CN APM SA Constanţa.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

Ti-a placut articolul?

Comentarii