Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:23 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere Liviu-Dorel Popa, administrator special la RADET Constanța, deține două bunuri (DOCUMENT)

ro

23 May, 2022 00:00 2307 Marime text


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

Astăzi prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Liviu-Dorel Popa, administrator special la RADET Constanța, documente preluate de pe site-ul termoficare-constanta.ro.

În ultima declarație de avere depusă pe data de 19 mai 2021, Liviu-Dorel Popa deține două clădiri (locuințe), dobândite în anul 2002, respectiv, 2005, prin partaj voluntar și contract de vânzare-cumpărare.
 
În ultima declarație de interese depusă pe 19 mai 2021, Liviu-Dorel Popa a declarat calitatea de administrator la RELCO – ELROM SRL, valoarea părților sociale fiind de 440 lei, dar și pe cea de „cupon privatizare” la SIF 2 Moldova.

De asemenea, el a menționat calitatea de administrator special la RADET Constanța, în cadrul Consiliului Local municipal Constanța, în valoare de 126.360 lei și pe cea de membru în consiliul director al COGEN România.
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea „Documente” a materialului puteți vizualiza ultima declarație de avere și de interese, documente depuse de Liviu-Dorel Popa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii