Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere Daniela Daniel din cadrul CA al Spitalului Municipal Medgidia deține un apartament, un cabinet medical și două autoturisme (DOCUMENTE)

ro

29 Apr, 2022 00:00 1580 Marime text
 Spitalul Municipal Medgidia. Foto: ZIUA de Constanța
  • Daniela Daniel a menționat că deține un apartament de aproximativ 70 mp în Medgidia, dobândit în anul 2000 și un cabinet medical în Medgidia, dobândit în anul 2012.
  • Daniel deține un autoturism Volkswagen Polo an de fabricație 2012 și un autoturism Peugeot 207, an de fabricație 2007.

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

Astăzi prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Danielei Daniel, supleant din partea Consiliului Local al Primăriei Medgidia în cadrul Consiliului de Administrație al Spitalului Municipal Medgidia.

În ultima declaraţie de avere, completată în data de 16 noiembrie 2020, Daniela Daniel a menționat că deține un apartament de aproximativ 70 mp în Medgidia, dobândit în anul 2000 și un cabinet medical în Medgidia, dobândit în anul 2012.

Daniela Daniel deține un autoturism Volkswagen Polo an de fabricație 2012 și un autoturism Peugeot 207, an de fabricație 2007.

Daniela Daniel a menționat în declarație de avere că a contractat în anul 2017 un credit de la Banca Transilvania, scadent în anul 2022 în valoare de 10.000 de lei, iar în anul 2008 a contractat de la Banca Transilvania un credit ipotecar cu ipotecă pe apartamentul deținut în Medgidia pentru fiul său, Bogdan Corneanu.

La rubrica venituri, Daniela Daniel a menționat pensia obținută în anul 16.200 de lei și venitul obținut de la cabinetul medical în valoare de 22.058 lei.

În declarația de interese completată în anul 2020 daniela Daniel a menționar calitatewa de administrator și reprezentant legal în cadrul CMI Daniel Daniela și Medgidia și calitatea de vicepreședinte al partidului Pro România.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea „Documente” a materialului puteți vizualiza ultimele declarații de avere și de interese, documente depuse de Daniela Daniel.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii