Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:47 05 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere! Alina Codreanu, șef birou la ARBDD Tulcea – o mașină și câteva moșteniri (document)

ro

28 Oct, 2021 00:00 1427 Marime text
 
  • Alina Codreanu deține un Opel fabricat în 2019, bun achiziționat prin credit.
 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Alinei Codreanu, având funcţia de șef birou la ARBDD Tulcea.
 
Conform ultimei declarații de avere, document completat la data de 21 mai 2021, Alina Codreanu a consemnat că deține, prin moștenire, o jumătate dintr-un teren arabil (14.000 mp) în județul Buzău, o altă jumătate dintr-o pășune (25000 mp), tot în Buzău, o altă jumătate dintr-un teren arabil intravilan (5000 mp), o parte dintr-un teren intravilan (600 mp) și o jumătate dintr-un teren forestier (3200 mp) amplasat tot în județul Buzău.      
 
Alina Codreanu a mai declarat că deține, tot prin moștenire, o parte dintr-un apartament situat în Tulcea, și tot o parte dintr-un apartament amplasat comuna Unguriu, județ Buzău.
 
Alina Codreanu deține un Opel fabricat în 2019, bun achiziționat prin credit.
 
În ceea ce priveste venitul salarial, Alina Codreanu a consemnat suma de 69.723 de lei - șef birou la la ARBDD Tulcea, în timp ce soțul ei (pensionar MApN) a câștigat 47.892 lei.
 
Conform propriilor consemnări Alina Codreanu nu are interese.
 

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Alinei Codreanu, având funcţia de șef birou la Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (A.R.B.D.D.) Tulcea.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Declarații avere
Rodica Cârlan, consilier în ARBDD Tulcea, o casă și un apartament (documente)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii