Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:54 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce avere are Dumitru-Viorel Focşa, deputat neafiliat, ales în circumscriptia nr.14 Constanţa! (DOCUMENTE)

ro

07 Sep, 2023 17:00 1980 Marime text
 
 
 
  • Potrivit declarației de avere completată la data de 7 iunie 2023, Dumitru-Viorel Focşa deține, din 2015, împreună cu soția, un teren intravilan în Lumina, județ Constanța, în suprafață de 980 mp., iar din 2009 are în posesie un teren intravilan în Mihail Kogălniceanu, în suprafață de 5000 mp.
 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Dumitru-Viorel Focşa, deputat neafiliat, ales în circumscripția electorală nr.14 Constanţa, pe listele partidului AUR.  
 
Potrivit declarației de avere completată la data de 7 iunie 2023, Dumitru-Viorel Focşa deține, din 2015, împreună cu soția, un teren intravilan în Lumina, județ Constanța, în suprafață de 980 mp., iar din 2009 are în posesie un teren intravilan în Mihail Kogălniceanu, în suprafață de 5000 mp.
 
Tot potrivit declarației de avere, deputalul a moștenit în 2018 un teren intravilan, în Bacău, în suprafață de 4300 mp.
 
Din 2015, familia Focșa deține o casă de locuit în Lumina, în suprafață de 96 mp.
 
În continuare, Dumitru-Viorel Focşa a mai trecut în declarația de avere un auto marca Volvo, altul marca Ssangyong Korando, fabricat în 2021, dar și un alt mijloc de transport (Stema).
 
În privința datoriilor, deputalul a menționat că în anul 2021 a împrumutat 20.000 de euro de la Banca Transilvania, iar tot în 2021 a luat de la BRD Finance 141.000 lei, scadența celor două credite fiind în 2024.      
 
Asta în timp ce indemnizația de deputat a fost de 137.256 de lei.
 
În declarația de interese, Dumitru-Viorel Focşa a menționat că este secretar general al Partidului Uniunea Națiunii Române.  
 
Declarațiile de avere și de interese pot fi citite accesând secțiunea Documente.
 
Mențiunile făcute de deputatul Dumitru Viorel Focşa în declarațiile de avere aferente anilor anteriori pot fi citite integral accesând link-ul de mai jos:   
 
Declarație de avere
Deputatul Dumitru - Viorel Focșa, trei terenuri intravilane (unul - în județul Bacău), o casă și două autoturisme (DOCUMENTE)

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Declarații de avere Constanța
Averea și interesele lui Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian (DOCUMENTE)

 
Averea și interesele lui Mihalache Neamțu, primarul comunei Rasova, din județul Constanța (DOCUMENTE)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii