Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce avere a declarat Cezara Popescu, coordonator personal de specialitate în cadrul DGASPC Constanța (DOCUMENTE)

ro

05 May, 2023 00:00 2981 Marime text
  • Conform ultimei declarații depuse, în data de 28 iunie 2022, Cezara Popescu a declarat două terenuri intravilane pe raza municipiului Constanța
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Cezarei Popescu, coordonator personal de specialitate în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.
 
Conform ultimei declarații depuse în data de 28 iunie 2022, Cezara Popescu a declarat două terenuri intravilane pe raza municipiului Constanța, un prim teren de 123 mp, dobândit în 2010 și un al doilea de 140 mp, cumpărat în anul 2011. În anul 2014 a cumpărat și o casă de locuit, în suprafață totală de 200 mp, tot în municipiul Constanța.
 
De asemenea, mai are în posesie un autoturism marca Nissan Qashquai, fabricat în anul 2021. Are un credit scadent în 2030, la Unicredit Bank, în valoare de 95.041 lei. Ca venituri, a declarat suma de 76.660 lei, contract de muncă la DGASPC Constanța. Pentru cei doi copii, Cezara Popescu a încasat câte 2.539 lei alocație.
 
Conform declarației de interese, Cezara Popescu este membru în cadrul Sindicatului Asistență Socială.
 
În secțiunea „documente” puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale Cezarei Popescu, coordonator personal de specialitate în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.


 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Mariana Gioga, șef centru în cadrul DGASPC Constanța (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii