Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:47 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Mariana Gioga, șef centru în cadrul DGASPC Constanța (DOCUMENTE)

ro

25 Apr, 2023 00:00 2381 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Marianei Gioga, șef centru în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța
  • Potrivit documentelor completate în iunie 2022, Gioga deține doar două autoturisme, dobândite prin vânzare-cumpărare, ani de fabricație 2014, respectiv 2021
  • În calitate de șef centru al DGASPC Constanța, Mariana Gioga a realizat un venit anual de 77.441 de lei, în timp ce soțul său, Mihai Daniel Gioga, a realizat un venit anual de 72.000 lei
  • Totodată, Mariana Gioga a mai avut venituri și din activități independente în calitate de psiholog. Acestea au fost remunerate în ultimul an fiscal cu 1.000 lei
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Marianei Gioga, șef centru în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

Potrivit documentelor completate în iunie 2022, Gioga deține doar două autoturisme, dobândite prin vânzare-cumpărare, ani de fabricație 2014, respectiv 2021.

În calitate de șef centru al DGASPC Constanța, Mariana Gioga a realizat un venit anual de 77.441 de lei, în timp ce soțul său, Mihai Daniel Gioga, a realizat un venit anual de 72.000 lei.

Totodată, Mariana Gioga a mai avut venituri și din activități independente în calitate de psiholog. Acestea au fost remunerate în ultimul an fiscal cu 1.000 lei.

De asemenea, în declarația de avere apar și alocațiile celor doi copii care însumează 240 lei.

În declarația de interese, Mariana Gioga a menționat și un contract de comodat pe cabinetul individual de psihologie situat în Constanța, pe strada General Manu nr.68.
 
În secțiunea „documente” puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale Marianei Gioga, șef centru în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Declarații de avere Cătălin Mihail Țuțuianu, șef centru în cadrul DGASPC Constanța (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii