Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea și interesele Gianinei Ionela Topolov, consilier județean în cadrul CJ Constanța (DOCUMENTE)

ro

01 Aug, 2023 18:00 1471 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Gianinei Ionela Topolov, consilier județean din partea PNL la Consiliul Județean Constanța
  • Ca venituri, Gianina Topolov a declarat că încasează 39.420 de lei de la Consiliul Județean Constanța și de la Agenția Teritorială de Ordine Publică (deține funcția de președinte)
  • Potrivit ANI, în perioada exercitării mandatului de consilier județean, societatea comercială în cadrul căreia aceasta a deținut calitatea de asociat, a încheiat trei acorduri-cadru de servicii în valoare totală de 16.568.628 Lei cu două instituții aflate în subordinea C.J. Constanța, încălcând astfel prevederile art. 90, alin. (1) din Legea 161/2003
  • Societatea la care se făcea referire este Snow Clean SRL
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Gianinei Ionela Topolov, consilier județean din partea PNL la Consiliul Județean Constanța.
 
Gianina Ionela Topolov deține 50% dintr-un teren intravilan de 489 mp aflat în Constanța. Terenul este trecut pe numele ei și al soțului – George Topolov – și a fost dobândit în 2006.
 
În declarația de avere din 2023, Gianina Ionela Topolov a precizat că deține 50% din două apartamente în Constanța. Acestea au fost cumpărate prin contract de vânzare cumpărare în 1996, respectiv 2003.
 
Ea a declarat că deține bijuterii în valoare de 6.000 de euro, dobândite între 2000 – 2020.
 
Consilierul a obținut 3.100 de euro din vânzarea unui autoturism către Daniel Neacșu.
 
Ea are un cont în lei deschis în 2015 la Garanti Bank, în valoare de 109.922 de lei, precum și un credit la Banca Transilvania contractat în anul 2008 și scadent în 2038. Valoarea sa este de 84.750 de euro.
 
Ca venituri, Gianina Topolov a declarat că încasează 39.420 de lei de la Consiliul Județean Constanța și de la Agenția Teritorială de Ordine Publică (deține funcția de președinte). De asemenea, de la firma Snow Clean SRL, în calitate de economist șef, ea câștigă 128.870 de lei.
 
Soțul ei are un salariu de 79.832 de lei de la Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța.
 
În declarația de interese din 13 iunie 2023, consilierul figurează ca membru în Consiliul de Administrație al Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Delfinul Constanța și al Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.
 
Ea mai este și membru în Biroul Politic Județean al PNL.
 
Declarații anterioare
 
În declarația de avere din anul 2022, Gianina Topolov menționa că avea un autoturism marca Hyundai I30, fabricat în anul 2008.
 
Venitul încasat de la Consiliul Județean Constanța și de la ATOP era de 28.470 de lei. Ca economist șef la Snow Clean SRL, ea avea un salariu de 88.425 de lei. De la aceeași firmă avea dividente aferente anului 2019 în valoare de 1.607 lei.
 
Venitul lui George Topolov de la Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța era de 77.732 de lei.
 
În declarația de interese, Gianina Topolov figura ca membru în PNL.
 
A fost găsită în incompatibilitate de ANI
 
Potrivit ANI, în perioada exercitării mandatului de consilier județean, societatea comercială în cadrul căreia aceasta a deținut calitatea de asociat, a încheiat trei acorduri-cadru de servicii în valoare totală de 16.568.628 Lei cu două instituții aflate în subordinea C.J. Constanța, încălcând astfel prevederile art. 90, alin. (1) din Legea 161/2003.
 
Societatea la care se făcea referire este Snow Clean SRL.
 
Detalii despre firmă
 
Conform termene.ro, Snow Clean SRL a fost înființată în anul 2006, are sediul pe strada Celulozei nr. 6, Constanța și obiectul de activitate este „spălarea și curățarea (uscată) articolelor textile și a produselor din blană”.
 
Firma îi are ca asociați pe Iuliana Itu și pe Adrian Labeș.
 
Iuliana Itu este și administrator.
 
Potrivit termene.ro, societatea a încheiat contracte publice cu Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța și cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.
 
Firma a raportat pentru anul 2022 un profit de 623.813 lei raportat la o cifră de afaceri egală cu 7.294.163 de lei.
 
În Secțiunea Documente pot fi consultate declarațiile de avere și interese ale Gianinei Ionela Topolov.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Constanța Consilierul județean Gianina Ionela Topolov, găsit în incompatibilitate de ANI

Snow Clean, afaceri cu bani publici! Consiliera PNL Gianina Topolov și-a cesionat acțiunile administratorului RAJDP, Adrian Labeș a cărui soție lucrează în Consiliu Județean Constanța (DOCUMENTE)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii