Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:59 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea şi interesele Emil Ionescu, directorul executiv adjunct al DJST Constanţa, a moştenit un apartament în Brăila (documente)

ro

27 Aug, 2015 00:00 2151 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2014. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În declaraţia de avere depusă la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Constanţa pe 7 mai 2015, Emil-Jan Ionescu-Nichita, directorul executiv adjunct al instituţiei, a menţionat, la rubrica „bunuri imobile (clădiri)“, un apartament în municipiul Brăila, cu suprafaţa de 45,94 de metri pătraţi, dobândit în anul 2013, prin moştenire (conform certificatului de moştenitor nr. 473/30.10.2013), la care oficialul DJST Constanţa este coproprietar (cu o cotă parte de 17,23 mp), alături de Marcela Ionescu. La capitolul „venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie realizate în ultimul an fiscal încheiat“, Emil Ionescu a trecut următoarele sume: 26.570 de lei (venit anual încasat de el de la DJST Constanţa, în calitate de consilier I), 27.600 de lei (venit anual încasat de soţie, ca inginer marketing la SC Congaz SA Constanţa) şi 504 lei (alocaţie de stat copii). Emil Ionescu nu declară interese.

În secţiunea „documente“, puteţi consulta declaraţiile de avere şi de interese la care facem referire.

Ti-a placut articolul?

Comentarii