Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adriana Teodora Câmpenau, președinte al Consiliului de Administrație al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța deține o mașină și trei apartamente (documente)

ro

27 Aug, 2021 00:00 2048 Marime text


 
  • Adriana Teodora Câmpenau, președinte al Consiliului de Administrație al  Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, reprezentant al Consiliului Local al Municipiului Constanța, deține o mașină și trei apartamente. 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Adriana Teodora Câmpenau, președinte al Consiliului de Administrație al   Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, reprezentant al Consiliului Local al Municipiului Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al  Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța.
 
În ultima declarație de avere, depusă pe 22 februarie 2021, Adriana Teodora Câmpenau a menționat că deţine împreună cu familia trei apartamente şi o casă de locuit, dar și un autoturism.
 
Conform datelor înscrise în document, unul dintre apartamente (în suprafață de 57.04 metri pătrați) a fost dobândit prin cumpărare, în 2011, titular 50% Adriana Teodora Câmpeanu și 50% Jarnea Daniel.
 
Celălat apartament (în suprafață de 44,32 metri pătrați) a fost dobândit prin moștenire, în 2020, titular  fiind Adriana Teodora Câmpeanu.
 
Un alt apartament deținut (în suprafață de 75,09 metri pătrați) a fost dobândit prin moștenire, în 2020, titular fiind 25% Adriana Teodora Câmpeanu și 75% Elena Câmpeanu.
 
Casa de locuit a fost dobândită prin moștenire, în anul 2020, în suprafață de 123 metri pătrați, titular fiind Adriana Teodora Câmpeanu.
 
Autoturismul, marca Renault Symbol, an de fabricaţie 2005, a fost dobândit prin moștenire.
 
La capitolul „Active financiare", Adriana Teodora Câmpenau deține un cont curent la BRD Sucursala Ovidiu, deschis în anul 2018, și fonduri de investiții sau echivalente, la BRD Simfonia, deschise în 2019.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Adriana Teodora Câmpeanu a menţionat venituri din salarii (moneda nefiind precizată), astfel: 97566 – medicină dentară, de la  Primăria orașului Năvodari; venituri din alte surse- Primăria Constanța: AJPIS Constanța, indemnizație specialist, consilier local indemnizație specialist-12.410, AJPIS Constanța, titular Jarnea Câmpeanu Sofya-1536, alocație și AJPIS Constanța, titular Jarnea Câmpeanu Bogdan-1536, alocație.
 
În declarația de interese, completată în data 01.02.2021, Adriana Teodora Câmpeanu a menționat calitatea de președinte al Asociației Sofya Tomitană și membru în Cadrul Colegiului Medicilor Stomatologi din România- membru în cadrul Sindicatului Sanitas Constanța, în cadrul Partidului Național Liberal –președinta Organizației Organizației Femeilor liberale-municipiul Constanța, secretar regional în cadrul Organizației Naționale a Femeilor Liberale, membru al Biroului Politic Local Municipal PNL Constanța și vicepreședinta Ligii Aleșilor Locali, județul Constanța-PNL.
   
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Adrianei Teodora Câmpeanu.  


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii