Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul Ministrului Apărării Naționale, Nicolae Ciucă Fost senator al României și fost secretar de stat, răpus de Covid-19!

ro

03 Aug, 2020 10:21 1534 Marime text
  • Fostul senator Dan Tătaru a murit, noaptea trecută, în spitalul din Moinești.
Fostul senator Dan Tătaru a murit, noaptea trecută, în spitalul din Moinești, fiind testat pozitiv cu COVID-19, scrie zdbc.ro.

Dan Tătaru a fost de profesie economist și a urmat cursuri specializate în apărare și NATO. A avut două mandate de consilier județean PSD și două funcții de secretar de stat la Ministerul Apărării Naționale, în 2009 și apoi în 2012.

În 2012, a fost ales senator din partea PSD, pe lista USL. A făcut parte din Comisia pentru egalitatea de șanse și Grupul parlamentar de prietenie cu Islanda.

Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, a postat pe pagina sa de pe o rețea de socializare un mesaj de condoleanțe adresat familiei lui Dan Tătaru, fost senator al statului și fost secretar de stat în MApN.

Am aflat cu tristețe despre trecerea la cele veșnice, la numai 51 de ani, a lui Dan Tătaru, fost senator al României și secretar de stat în Ministerul Apărării Naționale în două mandate.

Transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Un mesaj de condoleanțe se află și pe pagina de socializare a Poliției Bacău:

Cu sufletele împietrite, am aflat de moartea fostului secretar de stat in Ministerul Apărării Naționale, membru in comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, domnul Dan Tătaru, la doar 51 de ani! Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii