Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? Un cunoscut actor american îşi sărbătoreşte ziua de naştere

ro

23 Jul, 2014 09:35 2797 Marime text
Actorul american Woody Harrelson, originar din Texas, Statele Unite ale Americii, împlineşte vârsta de 53 de ani. Woody Harrelson a avut parte de o copilărie dificilă, tatăl său, un criminal plătit, fiind arestat şi condamnat la închisoare pe viaţă pentru uciderea judecătorului John H. Wood, ulterior, acesta s-a stins din viaţa la închisoare.
Woody Harrelson a absolvit Hanover College, unde a obţinut o diplomă în arte teatrale şi limba engleză. Mai târziu, s-a alăturat distribuţiei din serialul „Cheers”, unde a jucat opt sezoane, fiind nominalizat la cinci premii Emmy. În 1986, joacă în comedia „Wildcats”, alături de Goldie Hawn, iar în 1992, se alătură lui Wesley Snipes în pelicula cu mare succes „Albii nu ştiu să sară”. Apare alături de Demi Moore şi Robert Redford în „Propunere Indecenta”. A mai jucat în „La hotarul dintre viaţă şi moarte, „Nu există ţară pentru bătrâni” „Mesagerul”, „Scandalul Larry Flint”. Dintre ultimele în care a apărut amintim „Prietenie cu beneficii, „Now you see me: Jaful perfect”, „Şapte psihopaţi şi un câine”, „Jocurile foamei”.
În ceea ce priveşte viaţa personală, în 1985, se căsătoreşte cu Nancy Simon, însă depune cererea de divorţ a doua zi, cei doi rămânând căsătoriţi timp de zece luni. În 2008, îşi uneşte destinul cu Laura Louie, cu care are trei fiice, Deni Montana, Zoe Giordano şi Makani Ravello.
 
Sursa foto: mirror.co.uk
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii