Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știați că Actorul Canadian Ryan Reynolds împlinește 45 de ani

ro

23 Oct, 2021 00:00 2121 Marime text
 
  • Cariera lui Reynolds a început în 1990, când a interpretat rolul lui Billy Simpson din serialul canadian Hillside
  • Reynolds a jucat în serialul american Two Guys, A Girl and a Pizza Place, și în filmul Van Wilder
 
Ryan Rodney Reynolds (n. 23 octombrie 1976, Vancouver, British Columbia, Canada) este actor canadian de film și televiziune, cel mai cunoscut pentru rolurile sale din filme ca Definitely, Maybe, The Proposal, The Change-Up și Deadpool, conform Wikipedia.
 
Cariera lui Reynolds a început în 1990, când a interpretat rolul lui Billy Simpson din serialul canadian Hillside produs de Nickelodeon care a rulat în Statele Unite Statele cu numele de Fifteen. În 1996, el a jucat alături de Melissa Joan Hart din filmul de televiziune Sabrina, vrăjitoarea adolescentă.
 
Ca adult, Reynolds a jucat în serialul american Two Guys, A Girl and a Pizza Place, și în filmul Van Wilder din seria National Lampoon, în rolul studentului la medicină Michael „Berg” Bergen. În 1993–1994 a jucat în mai multe episoade din The Odyssey ca Macro.]
 
A avut o scurtă apariție în Harold & Kumar Go to White Castle ca soră medicală, a jucat alături de Michael Douglas și Albert Brooks în Cuscrii, precum și în producția canadiană Jaful perfect.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii