Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? Pe 9 iunie s-a născut actorul Johnny Depp (galerie foto)

ro

09 Jun, 2014 10:18 6470 Marime text
Astăzi cunoscutul actor american Johnny Deep a împlinit 51 de ani. John Christopher Depp, pe numele lui adevărat, s-a născut în Kentucky şi a crescut în Florida. Depp a renunţat la şcoală, deoarece visa la o carieră de muzician.
Într-o vizită la Los Angeles, a descoperit actoria prin intermediul lui Nicolas Cage, care l-a prezentat impresarului său. A urmat debutul cu filmul „A Nightmare on Elm Street”. După câteva roluri în filme pentru adolescenţi, joacă personajul principal din „Edward Scissorhands”, care a înregistrat succes. Depp a surprins atât publicul, cât şi criticii. I-a crescut popularitatea şi a început să-şi formeze un stil propriu.
Dintre cele mai importante filme amintim seria „Pirates of the Caribbean”, „Finding Neverland”, „Charlie and the Chocolate Factory”, „The Tourist”, „The Rum Diary”.
În decursul carierei, Johnny Depp a fost nominalizat, de mai multe ori, la Oscar pentru cel mai bun actor principal. De asemenea, a câştigat numeroase premii, precum „Actorul anului”, „Teen Choice Award”, „Cel mai bun actor”, „Rembrandt Award”.
 
Sursa foto: universal.globo.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii