Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? Pe 23 iunie, s-a născut cântăreaţa Andreea Bălan, fosta membră a formaţiei Andre (video)

ro

23 Jun, 2014 10:57 6071 Marime text
Astăzi, pe 23 iunie, cunoscuta cântăreaţă Andreea Bălan, originară din Ploieşti, a împlinit vârsta de 30 de ani. Andreea Bălan a debutat în cadrul programului „Ba Da, Ba Nu”, în anul 1994, unde a cunoscut-o pe Andreea Antonescu, cu care, în perioada 1998 şi 2001, a format trupa Andre.
Formaţia a lansat şapte albume şi a câştigat patru discuri de platină şi unul de aur. Proiectul Andre a avut parte de succes naţional, dar şi internaţional. În 1999, cele două fete au obţinut locul I la secţiunea „Şlagăre”, în cadrul Festivalului de la Mamaia, cu melodia „Liberă la mare”. Deşi au avut un succes enorm, au fost criticate intens din cauza imaginii promovate şi a stilului vestimentar, lansând moda platformelor şi a codiţelor.
După destrămarea formaţiei, Andreea Bălan s-a dedicat carierei solo. În acest sens, a înregistrat şi lansat albumul „Te joci cu mine”. Potrivit Wikipedia, până în prezent, a lansat 20 de videoclipuri.
În 2007, participă la emisiunea „Dansez pentru tine”, unde s-a clasat pe primul loc. De asemenea, participă şi la varianta internaţională a emisiunii, desfăşurată în Mexic, clasându-se pe locul al doilea.
 
Sursa foto: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii