Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? Moartea brutală a uneia dintre cele mai frumoase actriţe din lume...

ro

09 Aug, 2014 10:17 4540 Marime text
În urmă cu 45 de ani, pe 9 august, frumoasa actriţă Sharon Tate, soţia regizorului Roman Polanski, a fost asasinată cu sălbaticie, împreună cu alte patru persoane, în vila Bell Air din Los Angeles. 
 
Sharon era însărcinată în opt luni şi jumătate când a fost ucisă cu 16 lovituri de cuţit de către discipolii lui Charles Manson, care au lăsat în urmă cinci cadavre măcelărite. Soţul actriţei nu se afla în vila din Beverly Hills, fiind plecat la Londra pentru promovarea unui film, în schimb, unul dintre prietenii lui Sharon, Voytec Frykowski, a fost înjunghiat de mai mult de cincizeci de ori, tăiat, împuşcat şi lovit atât de cumplit cu ţeava unui pistol încât arma a fost distrusă.
 
Charles Manson a fost cel care a comandat crimele deoarece îi ura pe cei bogaţi şi care se bucurau de succes şi, deşi nu a participat la crimă, a fost condamnat pentru ucidere prin conspiraţie, fiind cel ce i-a manipulat pe oamenii din secta sa să ucidă. Charles Manson şi ucigaşii din „familie” au fost condamnaţi la moarte, dar apoi această pedeapsă a fost abolită şi sentinţa le-a fost comutată la închisoare pe viaţă.
 
Sharon Tate s-a născut pe 24 ianuarie 1943, în  Dallas, Texas, şi, în scurta carieră, a jucat multe roluri în seriale de televiziune şi filme, fiind nominalizată la Golden Globe.
 
Sursa foto: biography.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii