Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? Astăzi, cântăreaţa şi actriţa americană Jennifer Lopez... (video)

ro

24 Jul, 2014 10:04 3954 Marime text
Astăzi, cântăreaţa şi actriţa americană Jennifer Lopez împlineşte vârsta de 45 de ani. Născută în cartierul Bronx din New York, Jennifer visa de mică să devină artistă şi a reuşit să ajungă pe marile ecrane în 1995, în drama “My Family”. Doi ani mai târziu, a interpretat rolul celebrei cântăreţe Selena, prestaţie care i-a adus nominalizarea la premiile Golden Globe, pentru cea mai bună actriţă. A fost distribuită în numeroase filme, iar pentru rolurile jucate “Selena”, “Out Of Sight” şi “Angel Eyes” a câştigat premii Alma pentru cea mai bună actriţă. În acelaşi timp, s-a folosit de celebritatea câştigată pentru a-şi lăsa amprenta şi în domeniul modei şi al parfumurilor.
Pe plan muzical, începând cu anul 1999, Lopez a scos pe piaţă şapte albume, două dintre acestea clasându-se pe primul loc în clasamentul Billboard 200. În 2003, a obţinut distincţia “American Music Award” pentru cea mai populară artistă de pop/rock, iar în anul 2007, pentru cea mai bună artistă latino.                                           
În ceea ce priveşte viaţa persoanală, Jennifer Lopez s-a căsătorit pentru prima oară în februarie 1997, cu Ojani Onoa, de care a divorţat după 21 de luni. La scurt timp, aceasta îşi găseşte consolarea în braţele megastarului P. Diddy, alături de care va sta un an. După o relatie cu actorul Ben Affleck, Jennifer s-a căsătorit cu Marc Anthony, cu care are doi copii. După despărţirea de acesta, a avut o relatie de doi ani cu dansatorul Casper Smart, iar, în present, J.Lo este împreună cu partenerul ei din “Dancing with the stars”, dansatorul ucrainean Maksim Chmerkovskiy.
În luna iunie a acestui an, J.Lo a câantat, alături de Pitbull, în deschiderea Campionatului de Fotbal din Brazilia.

Sursa foto: billboard.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii