Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voceaconstantei.ro Cum să slăbești rapid în tunelul cu raze infraroșii

ro

15 Jun, 2016 00:00 2232 Marime text
Tratamentul corporal cu raze infraroșii este o metodă de slăbit extrem de îndrăgită, deoarece este singura terapie prin care pierzi radical în greutate, nu doar în centimetri. Tratamentele cu raze infraroșii sunt non-agresive și non-invazive pentru organism. Tunelul cu raze infraroșii reprezintă o saună profesională modernă, cu multiple efecte benefice asupra organismului, tratând cu rezultate spectaculoase obezitatea, celulita, problemele de fermitate și de luminozitate ale pielii.

Razele infraroșii sunt o formă de energie electromagnetică emisă în mod natural de către soare și fac parte din spectrul luminos invizibil pentru ochiul uman. Razele infraroșii generate artificial, identice cu cele ale Soarelui, oferă posibilitatea de a le folosi necondiționat, în orice moment al zilei.
Metoda de slăbit cu infraroșu este ideală pentru cei care au un stil sedentar, dar și pentru cei care vor să aibă un mai mare control asupra propriei greutăți. Datorită căldurii, pătrunzătoare și în profunzime, generate de raze infraroșii, este activat procesul de lipoliza (arderea grăsimilor). Efectele tratamentului cu împachetări în tunelul cu infraroșu sunt următoarele:
Eliminarea grăsimilor – în timpul ședințelor, grăsimea este topită ultrarapid și se produce o scădere radicală a volumului celulelor grase;
Reducerea celulitei și îmbunătățirea aspectului pielii, grăsimile sunt eliminate prin drenaj limfatic, obținându-se o piele uniformă și tonifiată;
Accelerarea metabolismului generează arderi mai rapide metabolice. Rezultatul: slăbit în kilograme accelerat, deci reducerea considerabilă a greutății corporale;
Reîntinerirea organismului: tratamentul cu raze infraroșii accelerează microcirculația și metabolismul;

Îmbunătățirea circulației limfo-venoase;
Atenuarea durerilor de articulații, musculare;
Purificarea și oxigenarea sângelui;
Eliminarea tensiunilor din corp. Activarea funcției de auto-însănătoșire și apărare a corpului;
Terapia cu raze infraroșii reduce stresul generat de diferențe de fus orar și insomnii;

Recomandările tratamentului cu împachetări în tunelul cu infraroșu vizează tratarea obezității și reducerea considerabilă a greutății corporale, tratamente anticelulitice cu rezultate vizibile rapid, îmbunătățirea circulației sanguine și întărirea sistemului imunitar, accelerarea metabolismului și tranzitului intestinal, recomandat pentru întinderi musculare, dureri de articulații, afecțiuni ovariene.
Terapia are și contraindicații: sensibilitate la căldură, sarcina, menstruație, inflamații sau vânătăi majore, tumori, varice, diabet, boli cardio-vasculare, hipertensiune ori boli ale tiroidei.
La Clinica Medicala Ramed, tunelul cu raze infraroșii se realizează cu aparatură de ultima generație, sub atenta supraveghere a personalului medical.

Sursa: Voceaconstantei.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii