Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:48 18 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sucul de sfeclă, miraculos pentru organism. Iată beneficiile!

ro

29 Apr, 2021 00:00 2436 Marime text
  • Sfecla este „super-alimentul” bogat în vitamina B, folaţi, mangan şi potasiu.
  • Sfecla și implicit sucul de sfeclă este o sursă bună de fibre, vitamina C, magneziu, fier, cupru şi fosfor.
                                                                        
Sucul de sfeclă este ideal dacă se bea pe stomacul gol, cu o ora înainte de micul dejun, pentru ca nutrienții să fie absorbiți.
 
Cercetatorii au ajuns la concluzia că sfecla poate ajuta la lupta împotriva leucemiei și a tumorilor canceroase.
 
Trebuie să știți că sfecla roșie este numărul 1 când vine vorba de purificare. În acest scop, puteți bea sucul de sfeclă roșie combinat cu suc de lămâie sau suc de sfeclă proaspat stors cu suc de morcovi.
 
Totuși, sucul de sfeclă trebuie consumat cu grijă de persoanele care suferă de pietre la rinichi.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii