Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scorţişoara poate ajuta persoanele cu dificultăţi de învăţare să înveţe mai uşor

ro

10 Oct, 2016 00:00 1437 Marime text


Unele persoane se nasc cu abilităţi de învăţare, altele devin mai bune datorită unor eforturi depuse în acest sens. Conform unui studiu efectuat de neurologii de la Rush University Medical Center, scorţişoara „ar fi una dintre cele mai sigure şi uşoare metode prin care poţi ajuta indivizii care au dificultăţi de învăţare să înveţe mai uşor şi mai repede”. Declaraţia îi aparţine lui Kalipada Pahan, cel care a condus studiul alături de profesorul de neurologie Floyd A. Davis.
Cu toate acestea, cercetătorii nu au înregistrat îmbunătăţiri ale capacităţii de învăţare în cazul celor care au deja abilităţi bine dezvoltate în acest sens.
 
Scorţişoara, renumită pentru aroma deosebită, are şi alte beneficii. De exemplu, un vârf de cuţit de scorţişoară, consumat dimineaţa, poate regla nivelul glucozei din sânge pentru 24 de ore. De asemenea, consumată dimineaţa, scorţişoara reduce pofta de mâncare, în timp ce infuzia de scorţişoară, îndulcită cu puţin zahăr, consumată de trei ori pe zi, relaxează organismul. Datorită proprietăţilor sale antivirale şi antimicrobiene, reduce riscul apariţiei răcelii şi gripei.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii