Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ceapa verde tratează bolile respiratorii având un efect antibacterian

ro

09 May, 2018 00:00 1754 Marime text
Ceapa verde are proprietati purificatoare, stimuland procesele de regenerare ale organismului uman. O cura cu ceapa verde, efectuată pe perioada primaverii și chiar cître vara are un efect diuretic, depurativ, antialergic, reglând activitatea endocrina a organismului.
Ceapa verde conține multa vitamina C, potasiu, calciu, alicina, cuercitina (un antioxidant puternic, cu rol in combaterea tulburarilor circulatorii, a bolilor cardiovasculare si a cancerului), fibre alimentare.
Ceapa verde scade glicemia. Încă din trecut, se știa că ceapa verde este unul din cele mai puternice și mai la indemana hipoglicemiante. Ceapa verde are în plus proprietăți diuretice și reglatoare endocrine. Este indicată pentru cure de lungă durată, având efecte puternice chiar și în diabetul aflat în faze avansate.
Ceapa conține alicină, care are efect antibacterian, detoxifiant, expectorant. Datorită acestei substanțe, ceapa verde se numară printre cele mai vechi remedii naturale de prevenire și tratare a bolilor respiratorii.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii